2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az izlandi válogatott tagjai éhesek a sikerre

Hirdetés

Az izlandi válogatott tagjai éhesek a sikerre

svéd szakember mindenekelőtt sajnálatát fejezte ki, hogy kollégája, Marco Rossi megfertőződött a koronavírussal, szeretett volna vele személyesen is találkozni, és a meccset megelőzően, illetve utána kezet fogni, erre azonban nem lesz lehetősége. A magyar csapatot, valamint a zárt kapus mérkőzést így jellemezte az izlandiak szövetségi kapitánya:

Nyilván a környezet és a szurkolók normál esetben segítik a hazai csapatot az ehhez hasonló meccseken, most viszont nem egy ilyen világban élünk. A játékosok vélhetően már hozzászoktak, hogy nézők nélkül kell pályára lépniük, a románok elleni playoff összecsapást is (amelyet 2-1-re nyert meg Izland – a szerk.) csupán 59 ember látta Reykjavíkban. Remek magyar csapat lesz az ellenfelünk, nagyon jól szerepelnek a Nemzetek Ligájában és Bulgáriában is magabiztosan győztek. Ennek ellenére az erősségek mellett minden válogatottnak megvannak a gyenge pontjai is, remélem, mi is feltérképeztük a magyarok hibáit, és a holnapi meccsen ezeket ki is tudjuk használni.

Saját csapatáról Hamrén kiemelte, mindenki jó állapotban van, és bevethető. Vannak persze, akik klubjukban kevesebb lehetőséget kaptak, de ezt akár előnyükre is fordíthatják. Arnor Traustason természetesen hiányozni fog, a Malmö középpályása pozitív tesztje miatt el sem utazott a csapattal, de nélküle is jó eredményt szeretnének elérni.

Újságírói kérdésre a két csapat legnagyobb sztárjait, Szoboszlai Dominiket és Gylfi Sigurdssont is összehasonlította. 

Hirdetés

Mindketten nagyszerű futballisták, vannak hasonlóságok a játékukban, de aligha az egyéni kvalitásokra hegyezné ki a két válogatott az összecsapást, csapatszinten kell majd jól teljesíteni, azon múlhat a siker.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2020/11/11/labdarugas_magyar_valogatott_izland_europa_bajnoksag_potselejtezo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyilasinál Maradona volt a number one

Nyilasinál Maradona volt a number one

Nyilasi Tibor számára a szerdánelhunyt argentin labdarúgó-legenda, Diego Maradona volt a „number one”, akit zsonglőrnek …