2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az ismerős bakui lőtérén kijöhet a lépés a magyaroknak

Az ismerős bakui lőtérén kijöhet a lépés a magyaroknak

A szakvezető szerdán a helyszínről nyilatkozott a Magyar Távirati Irodának, s elmondta, hogy a válogatott túlnyomó része már Bakuban tartózkodik.

„Úgy látom a csapaton, hogy jó a hangulat. Azt gondolom, az Európa Játékokon szerzett négy aranyérem és Pekler Zalán kvótája a többieknek is nagy lökést adott – jegyezte meg a szakember, aki azt is elmondta, hogy bakui lőteret az egész mezőny, így a magyar lövők is jól ismerik. – A lőtér mindannyiunknak ismerős, lőttek már itt többször jó eredményt a mieink és úgy gondolom, hogy kijöhet nekünk itt a lépés.”

Herczegh Szabolcs esélylatolgatásba nem akart belemenni és nem emelt ki senkit név szerint a csapatból, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az elmúlt időszakban többen is közel voltak a kvótához és apróságokon múlt a sikerük, most viszont bízik benne, hogy megfordul a szerencséjük.

A lövészetben sajnos nagyon pici dolgokon múlik a siker, de profi versenyzőink vannak, akik szerintem mentálisan nem kerültek gödörbe.

Az elmúlt években mutatott teljesítmények, illetve a világranglista alapján a világbajnokságon a puskás Péni István és a pisztolyos Major Veronika számít a kvótára legesélyesebb versenyzőnek, s ők tekinthetők – az egész évben remeklő, az EJ-n négy aranyat nyert

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/08/16/az-ismeros-bakui-loteren-kijohet-a-lepes-a-magyaroknak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nézi vagy csinálja, profi vagy amatőr – a Sport Forumon a helye

Nézi vagy csinálja, profi vagy amatőr – a Sport Forumon a helye

Dudás Hunor, a the path sportmanagament ügynökség ügyvezetője emlékeztetett: a rendezvényre tavaly az adta az …