2020. július 10., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.07.10. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az FBI szerint óriási félreértés volt a NASCAR rasszista botránya

Hirdetés

Az FBI szerint óriási félreértés volt a NASCAR rasszista botránya

Múlt vasárnap a NASCAR egyetlen fekete pilótájának, Bubba Wallace-nak a garázsában egy kötélhurkot találtak, amelyről azt feltételezték, hogy ez egy üzenet a Black Lives Matter mozgalmat támogató Wallace-nak. Az ügyben nyomozás is indult, a NASCAR vezetői pedig azt mondták, hogy örökre kitátják a versenyeik közeléből azt, aki elhelyezte a kötélhurkot Wallace csapatának garázsában. A Talladega-i futamon versenyzőtársai látványosan álltak ki Wallace mellett.

Az FBI és az igazságügyi minisztérium nyomozása végül azt állapította meg, hogy nem történt rasszista indíttatású fenyegetés, ugyanis a hurok valójában egy ajtón található fogantyú volt, amely már a tavalyi versenyen is a helyén volt, írja a BBC.

„Nem történt szövetségi bűncselekmény”

Hirdetés

– áll az FBI jelentésében. A NASCAR-tól kapott videofelvételek alapján megállapították, hogy a kötött fogantyú már 2019 októberében is ott volt a 4. számú garázsban, és a múltheti verseny előtt senki sem tudta, hogy Wallace majd pont ezt a garázst fogja kapni.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/motorsport/2020/06/24/bubba_wallace_nascar_black_lives_matter_hurok_fbi-nyomozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint 1,2 milliárdos kézilabda-munkacsarnok épül Lentiben

Több mint 1,2 milliárdos kézilabda-munkacsarnok épül Lentiben

Több mint 1,2 milliárd forintos kormányzati beruházásból kézilabda-munkacsarnok épül Lentiben, jelentette be Szabó Tünde sportért …