2022. október 3., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.03. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az első számú kiszemelt megbukott az orvosin, de még jobban is jártak

Hirdetés

Az első számú kiszemelt megbukott az orvosin, de még jobban is jártak

„Arról nincs még pontos képünk, hogy a többi rivális hogyan erősített és változott, de azt gondolom, az Albának, már csak a tradíciói miatt is, mindig minimum a legjobb négy közé jutást kell megcéloznia, s erre esélyes is lehet a mostani keretünk” – mondta Simon Balázs, a csapat ügyvezetője, miután hivatalossá vált, hogy az amerikai Adam Kemp lesz a fehérváriak negyedik légiósa a 2022–2023-as szezonban.

„Rutinos, nemzetközi szinten is sok tapasztalattal bíró centerről van szó, aki úgy is nagy erősségünk lehet, hogy az első kiszemeltünk nem ő volt a posztra, ám mivel a júliusban bejelentett Brandon Walters nem ment át az orvosin, újra kellett kezdenünk a keresést – mesélte a nyári időszakot megkavaró, váratlan fordulatról. – Mind a négy légiósunkat lecseréltük, Quincy Ford és Quenton DeCosey az NB I-en belül váltott, így jól ismerjük őket és ők is jól ismerik a közeget, Isaiah Philmore pedig Franciaországban szerepelt a legutóbb.”

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2022/09/19/alba-fehervar-kosarlabda-uj-ideny/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rangos elismerésben részesült Schmitt Pál

Rangos elismerésben részesült Schmitt Pál

A rangos elismerést távollétében a szervezet 42. szemináriumán a görögországi Olümpiában Bartha Csaba, a Magyar …