2020. augusztus 5., szerdaMa Krisztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.05. Krisztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az elhalasztott olimpia miatt előrébb hozták a Tour de France-t

Az elhalasztott olimpia miatt előrébb hozták a Tour de France-t

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) kihirdette a jövő évi versenynaptárát: az eredetileg tervezetthez képest a Tour de France és a Vuelta a Espana is egy héttel korábban kezdődik majd, írja az MTI.

A Tour de France-t a tokiói olimpia elhalasztása miatt kellett korábbi időpontra hozni, a francia körverseny befutója ütközött volna az olimpiai mezőnyverseny rajtjával. Így július 2-a helyett június 26-án rajtol, majd július 25-e helyett 18-án zárul a Tour, azaz a résztvevők gond nélkül indulhatnak július 24-én Tokióban.

Az UCI új versenynaptára szerint a Vueltát szintén egy héttel korábban rendezik a szokásosnál, így a spanyolországi háromhetes körversenyt augusztus 14. és szeptember 5. között kerül sor. Ennek okaként azt jelölte meg a nemzetközi szövetség, hogy így a versenyzők jobban fel tudnak készülni a szeptember második hétvégéjén esedékes Európa-bajnokságra.
[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/bringa/2020/07/29/az_elhalasztott_olimpia_miatt_elorebb_hoztak_a_tour_de_france-t/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Koronavírusos a Kisvárda FC egyik játékosa

Koronavírusos a Kisvárda FC egyik játékosa

A Kisvárda FC egyik labdarúgójának koronavírusos megbetegedése miatt elmarad a csapat Újpest FC elleni, szerdára …