2024. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az Eb-favorit csapatkapitánya csalódott, külföldi boldogságra vágyik

Hirdetés

Az Eb-favorit csapatkapitánya csalódott, külföldi boldogságra vágyik

A spanyolok veretlen mérleggel készülhetnek a franciák elleni összecsapásra – a csoportkörben a horvátokat (3–0), az olaszokat (1–0) és az albánokat (1–0) verték meg, a nyolcaddöntőben az újonc Georgiát (4–1), majd a negyeddöntőben a házigazda németeket hosszabbításban (2–1) múlták felül –, a ráhangolást azonban nem várt közjáték zavarta meg. Ez pedig nem más, mint a rutinos csapatkapitány frusztráltsága, valamint őszinte nyíltsága, hogy érzéseit nem tartotta magában, hanem újságírói megkeresésre megosztotta azt a nyilvánossággal. Miként a jövőjére vonatkozó kérdéseket is.

Valószínű, hogy az Európa-bajnokság után lemondom a szereplést a válogatottban. Lehet, még nem biztos. Ez egy lehetőség csupán, amiről nem is akarok most még bővebbet mondani.

A 31 éves center azt is elárulta azért, hogy külföldön boldogabbnak érzi magát, mert úgy érzi: ott megkapja az ember feltétlen tiszteletét, ellentétben például hazájával.

Hirdetés

Spanyolországban viszont nehéz boldognak lennem, mert semmit és senkit nem tisztelünk.

Álvaro Morata klubszerződése 2026 nyaráig érvényes, és még a közelmúltban is kifejezetten örömmel beszélt arról, hogy nevelő egyesületében szerepelhet. Most viszont már azt is kérdőjelessé tette, hogy a 2024–2025-ös szezonban Diego Simeone csapatának tagja marad. Az ajtót legalábbis kinyitotta maga előtt, és úgy is hagyta.

Ön szerint melyik csapat nyeri meg a 2024-es Európa-bajnokságot?

„A futballban semmi sem biztos”, mondta ki a sportági örökigazságot, majd a válogatott folytatást illetően is sejtelmesebben nyilatkozott, mint pár nappal korábban, a német meccs utáni hévben, amikor sokan már a kezdőcsapatban is megkérdőjelezték a helyét. Ennek előzményeként sokszor úgy tűnt a kontinensbajnokságon, hogy vajmi kevés érdemi megmozdulása van a különben nélküle is egészen jól működő spanyol gépezetben

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/07/09/eb-2024-labdarugas-futball-europa-bajnoksag-spanyol-valogatott-elodonto-alvaro-morata/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Michael Phelps: Kicsit edzenék, és 39 évesen is hazavágnám a világot 200 vegyesen

Michael Phelps pénteken a Pat McAfee Show vendége volt. Az apropót az adta, hogy az …