2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az Arsenal-sztár elmondta az Indexnek, mi volt a svájci siker titka

Hirdetés

Az Arsenal-sztár elmondta az Indexnek, mi volt a svájci siker titka

A Svájc–Kamerun-mérkőzés után a legnagyobb érdeklődés az Arsenal harmincéves sztárját, Granit Xhakát övezte, aki készségesen válaszolt németül és angolul is a kérdésekre.

Kifejtette, hogy a mai győzelemnek köszönhetően nyugodtabban nézhetik az esti Brazília–Szerbia-mérkőzést, a két leendő ellenféllel kapcsolatban pedig hozzátette, a dél-amerikai együttest tartja a csoport favoritjának, a szerbekkel pedig csak azután szeretnének foglalkozni, hogy lejátszották a második meccset. Déli szomszédunkról azért elmondta, hogy nagyon jó csapat, számos remek futballistával.

„Fontos, hogy három ponttal kezdtük a sorozatot, most megnézzük, mi lesz a brazilok szerbek elleni meccse, de számomra a második és a harmadik mérkőzés ugyanolyan: nyerni kell, úgy kell kimenni a pályára, hogy mindenki ellen győzni szeretnél. Ha sokáig szeretnél jutni a tornán, akkor le kell győznöd a legjobb válogatottakat is. A braziloknak óriási sztárjaik vannak, nem csupán a csoport, hanem a torna favoritjai is szerintem, de ez csak egy meccs, amelyen bármi megtörténhet” – felelte Xhaka, majd az Indexre is szánt még egy választ.

Hirdetés

Arra voltunk kíváncsiak, mit tart a győzelem kulcsának azután, hogy az első félidőben kaput eltaláló lövésig sem jutottak a svájciak, a fordulást követően viszont feltámadtak, és a végén […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/11/24/katar-vilagbajnoksag-2022-svajc-kamerun-granit-xhaka-nyilatkozat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Drámai végjátékban mentettek pontot a németek a vb szuperrangadóján

Drámai végjátékban mentettek pontot a németek a vb szuperrangadóján

A két csapat nem is kezdhette volna különbözőbben a tornát, hiszen a spanyolok 7–0-ra kiütötték …