2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az angolok szerint meggyalázták a himnuszukat Nápolyban

Hirdetés

Az angolok szerint meggyalázták a himnuszukat Nápolyban

A Diego Armando Maradona Stadionban az Ellynora művésznévre hallgató fiatal énekesnőt érte a megtiszteltetés, hogy előadhatja a pályára lépő két csapat nemzeti himnuszát, ám a God Save the King soraival rendesen meggyűlt a baja. Történt ugyanis, hogy a 28 éves énekesnő lekésett a nyitóhangokról, rosszkor lépett be a dalba, onnantól kezdve pedig zavarodott vesszőfutás lett a produkcióból. Az angolok nem kerteltek, véleményük szerint lemészárolták nemzeti himnuszukat.

A kellemetlen jelenetsorok után Ellynora elnézést kért a szurkolóktól, és leszögezte, semmilyen rosszindulatú szándéka nem volt ezzel, tiszteletlen sem akart lenni, és nagyon sajnálja, hogy így alakultak a dolgok.

Annyira mérges vagyok amiatt, ami történt, mert azt akartam, hogy tökéletes legyen, de ami történt, az nem az én hibám. Szeretnék elnézést kérni az összes angol szurkolótól, aki a stadionban volt, vagy aki a tévében nézte. El vagyok keseredve a történtek miatt, és szeretném, ha az emberek tudnák, hogy nem akartam tiszteletlen lenni. Nagy megtiszteltetés volt, hogy felkértek erre, mert korábban soha nem énekeltem még himnuszt, így nagyon izgatott voltam. A meccs előtti napon kétszer próbáltam el a dalt, majd a meccs előtt háromszor, de a valódi probléma az volt, hogy gondom akadt a fülhallgatómmal. A fülemben szólt a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/03/24/futball-olaszorszag-anglia-europa-bajnoki-selejtezo-napoly-ellynora-himnusz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vas Márton a francia élvonalban lesz vezetőedző

Vas Márton a francia élvonalban lesz vezetőedző

Vas 175-ször szerepelt a magyar válogatottban, két elitvilágbajnokságon is játszott, és tagja volt 2008-ban a …