2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az angol boltos betiltotta az olasz ételek árusítását – vírusként terjed a posztja

Hirdetés

Az angol boltos betiltotta az olasz ételek árusítását – vírusként terjed a posztja

Angliában jelenleg minden a futballról szól, egészen pontosan a vasárnap esti olasz–angol Európa-bajnoki döntőről, amelyet a Wembley-ben rendeznek.

Az angolok történetük során először játszanak Eb-döntőt, valamint 55 év elteltével jutottak ismét egy nagy torna fináléjába – 1966-ban az NSZK ellen 4:2-re megnyerték a világbajnokság utolsó mérkőzését –, így nem meglepő, hogy elképesztő várakozás előzi meg a mostani találkozót.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint annak a boltosnak az esete, aki Facebook-oldalán osztott meg egy posztot arról, hogy fekete-sárga szalaggal ragasztotta le azokat a polcokat és hűtőket az üzletben, amelyeken olasz ételek vannak.

A Nisánál nagyon komolyan vesszük a futballt! Ezért a tészta, a tésztaszósz, a Dolmio, a ragu és a pizza sem eladó nálunk. Semmilyen olasz terméket nem árusítunk.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/07/11/olaszorszag-anglia-donto-bolt-olasz-etel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fél hazamenni az olimpiáról a belarusz sportoló, rendőri védelmet kért

Fél hazamenni az olimpiáról a belarusz sportoló, rendőri védelmet kért

A rövidtávfutó kritizálta az edzőit, emiatt kötelezték arra, hogy hazatérjen. Állítása szerint kényszerítették arra, hogy összecsomagoljon …