2023. február 3., péntekMa Karolina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.03. Karolina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ausztrál dollármilliós sikkasztásból fizethettek magyar labdarúgókat

Hirdetés

Ausztrál dollármilliós sikkasztásból fizethettek magyar labdarúgókat

Az ausztrál Herald Sun írása arról szól, hogy Béltekyt egy melbourne-i cég tulajdonosai jelentették fel arra hivatkozva: az üzletember tíz éven át sikkasztott a cég kasszájából, amiből részben Magyarországon játszó futballisták fizetését állta. Bélteky Róbert neve ismerős lehet a magyar futball kedvelőinek, a magyar származású üzletember a tulajdonosa a jelenleg másodosztályú Budafoki MTE csapatának. 

Bélteky Róbert jelentős szerepet játszott a budafoki futball felemelkedésében, részben neki köszönhetően jutott fel a csapat az első osztályba, igaz, onnan egy szezon után tükörsimán zuhant vissza a második vonalba, ahol jelenleg is szerepel. A hírek szerint a 2,5 milliárd forintnak megfelelő elsikkasztott dollárból jelentős rész jutott Budafokra is, amiből a labdarúgók fizetését finanszírozta. 

Bélteky egyébként több mint tíz évig volt a Care Park nevű, ausztrál alapítású parkolóüzemeltetési cég vezetője. A cégcsoportnak csak Ausztráliában 500 parkolóháza van, és ezen felül további öt országban aktív, köztük Magyarországon is. 2022 novemberében menesztették vezetői pozíciójából a cégnél – ahol éves szinten 75 millió forintot keresett – súlyos és szándékos kötelezettségszegésre hivatkozva.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/01/20/robert-belteky-ausztral-uzletember-sikkasztas-budafoki-mte/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gisele Bündchen úgy üzent Tom Bradynek, ahogy nagyon kevés exfeleség tenné

Gisele Bündchen úgy üzent Tom Bradynek, ahogy nagyon kevés exfeleség tenné

Mint ismert, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) egyedülálló módon hétszer is Super Bowl-győztes klasszis 23 …