2020. augusztus 4., keddMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Annyi rasszista üzenetet kap a focista, hogy inkább nem használja a közösségi médiát

Annyi rasszista üzenetet kap a focista, hogy inkább nem használja a közösségi médiát

Az angol Premier League-ben szereplő Crystal Palace csatára, Wilfried Zaha meg se meri nyitni az Instagramot a töménytelen mennyiségű rasszista üzenet miatt, a Twittert pedig már le is törölte, mert nem bírta elviselni a felé irányuló gyűlöletet.

A fekete futballisták számára az Instagram már nem szórakoztató. Nem élvezheti az ember a saját fiókját. Én félek megnézni a közvetlen üzeneteimet, mert bármit tartalmazhatnak”

– mondta a CNN-nek Zaha, aki szerint főleg meccsek után érzik úgy az internetezők, hogy itt az ideje rasszista dolgokat írni neki.

A lap beszámol arról, hogy egy 12 éves fiúhoz a rendőrségnek kellett kimennie, miután rasszista fenyegetéseket, illetve a Ku Klux Klánról képeket küldött Zahának. Amikor kiderült a fiú életkora, azonnal úgy tűnt, mintha Zaha fiatalokkal kötekedne, emiatt lett az eddiginél is kedveltebb célpont.

“Ugyanez a 12 éves fiú három másik játékosnak is hasonló dolgokat küldött csak az én csapatomból. Úgyhogy ez szerintem nem oké. Azóta már ötven másik profilt is jelentettem” – mondta az elefántcsontparti származású, de amúgy már Angliában felnőtt, és az angol ifiválogatottban is pályára lépett Zaha, aki szinte az egész karrierjét a londoni klubjánál töltötte.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200729_Annyi_rasszista_uzenetet_kap_a_focista_hogy_inkabb_nem_hasznalja_a_kozossegi_mediat#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kiállítást érhet, ha a focisták szándékosan leköhögik egymást

Kiállítást érhet, ha a focisták szándékosan leköhögik egymást

Kiállítást érhet ezentúl, ha a játékos szándékosan az ellenfél vagy a játékvezető felé köhög. Ez …