2022. január 27., csütörtökMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
2022.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Anderson a sírből hozta vissza a meccsét, Price hengerelt a darts-vb-n

Hirdetés

Anderson a sírből hozta vissza a meccsét, Price hengerelt a darts-vb-n

Szerdán már a nyolcaddöntőket rendezték a darts-világbajnokságon, igaz, délután még három, este pedig egy meccs még hátra volt a harmadik fordulóból. Aztán abból a háromból csak kettőt tudtak megrendezni, Dave Chisnall ugyanis koronavírusos lett, ezért ellenfele, Luke Humphries játék nélkül jutott tovább. Alan Soutar rendkívül fordulatos meccsen győzött 4:3-ra a világranglista-7. José de Sousával szemben, Callan Rydz pedig döbbenetesen simán, 4:0-val ejtette ki a 10. helyen rangsorolt, 2019-ben és 2020-ban is elődöntős Nathan Aspinallt.

Este folytatódott, egyben zárult is a 4. kör. Ian White rendkívül magabiztosan játszott az első két szettben, az elsőben minden körben (!) volt triplája, aztán a harmadikra hiába esett vissza a teljesítménye, azt a játszmát is be tudta húzni, ezzel 3:0-ra vezetett a kétszeres világbajnok Gary Anderson ellen. Ekkor azonban valami megtört White-nál, Anderson pedig megnyugodott, hideg vérrel dartsozott és hozta a következő két szettet. A hatodikban aztán az első két leget megnyerte White, sőt a negyedikben meccsnyila is volt, de elhibázta, Anderson pedig ezt kihasználta és egyenlített. 

A 7., mindent eldöntő szettben pedig már nem volt kérdés, Anderson a harmadik legben brékelt, ami elég volt számára a győzelemhez, így 0:3-ról 4:3-ra fordított.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/12/30/darts-vilagbajnoksag-gary-anderson-ian-white-gerwyn-price-dirk-van-duijvenbode-michael-smith/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 ezer dollárt fizetett volna csapata, ha diliházba vonul

200 ezer dollárt fizetett volna csapata, ha diliházba vonul

A remek képességű, ugyanakkor az elmúlt években rendre a balhéival feltűnő Brown a Jets elleni …