2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Amikor 0,01 milliméter sporttörténelmet jelent

Amikor 0,01 milliméter sporttörténelmet jelent

A találkozó egyik hőse a skandináv együttes kapusa, Zecira Musovic volt, aki a rendes játékidőben, majd a hosszabbításban is több bravúrral járult hozzá ahhoz, hogy nem született gól.

Az egész meccsen fölényben futballozó címvédő amerikaiak így is közel jártak a továbbjutáshoz, mert a 11-esek során az ötödik párban Sophia Smith a nyolc közé lőhette volna a csapatát, azonban a labda a bal kapufa mellett suhant el. A hatodik párban nem hibáztak a játékosok, így az amerikai kapus, Alyssa Naeher sem. A hetedik körben viszont Kelley O’Hara a bal kapufát találta el, míg Lina Hurtig lövését, elsőre úgy tűnt, hogy védte Naeher, azonban a labda a gólvonalon túlra pattant róla. A svéd játékosok eleinte nem is mertek örülni, mígnem a videobíró ellenőrzése után a játékvezető megítélte a továbbjutást jelentő gólt. 

Később kiderült, a labda egészen pontosan 0,0144 milliméterrel haladta át teljes terjedelmében a gólvonalat, ez pedig az amerikaiak történelmi kiesését eredményezte.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/08/06/noi-vilagbajnoksag-nyolcaddonto-sporttortenelem-egyesult-allamok-svedorszag-tizenegyesparbaj/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Real Madrid is bejelentkezett a megsértett gólkirályért

A Real Madrid is bejelentkezett a megsértett gólkirályért

Mint beszámoltunk róla, az elmúlt hónapokban egyre feszültebbé váló kapcsolat a napokban mérgesedett el igazán, …