2020. október 27., keddMa Szabina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.27. Szabina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ami itt becsorgott, az ott kiperdült – egy lépésre a bajnoki címtől a Lakers

Ami itt becsorgott, az ott kiperdült – egy lépésre a bajnoki címtől a Lakers

Mindenképpen fontos diadal kapujában áll a kaliforniai együttes: ha behúzza a következő három meccs bármelyikét, tizenhetedszer lesz bajnok, s ezzel utoléri az örökrangsort vezető Boston Celtics franchise-t. Másfelől tíz év után az első bajnoki címe lesz ez az arany-liláknak, 2010 ben még a néhai Kobe Bryant vezette diadalra övéit a Celtics elleni, hétmeccses döntőben. 

Szerda hajnalban, a mostani sorozat negyedik mérkőzésén már játszott a floridaiaknál a nyak- és vállsérüléssel bajlódó All Star-játékos, Bam Adebayo, de az ő szereplése sem segített. A Lakers csaknem végig vezetett, s attól kezdve, hogy James triplájával a harmadik negyed negyedik percében 55–54-re átvette a vezetést, egyszer sem adta ki azt a kezéből. 

Pedig nem is egyszer vissza tudta volna venni a Heat, de mindannyiszor egy hajszál hiányzott hozzá. A legdrámaibb jelenet az volt, amikor 3 perc 5 másodperccel a vége előtt Jimmy Butler, a negyedik összecsapás 40 pontos hőse a sarokból hármassal próbálkozott. Már úgy tűnt, benn van a labda a gyűrűben, ezzel 91–90-re vezetett volna a Heat, de a labda hosszas gondolkodás után kiperdült, a kontrából Caldwell-Pope ugyancsak a sarokból egy triplával betalált, és 91–90-es Miami-vezetés helyett máris a Lakers húzott el 93–88-ra. (A videón 8.12-nél) Onnan pedig nem volt visszaút. 

Amikor megszólalt a 48 perc végét jelző duda, James hatalmasat ordított örömében, bár azért még így nyilatkozott:

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/10/07/ami_itt_becsorgott_az_ott_kiperdult/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Újabb bizonyítékát adta a Fradi, hogyan ér össze sport és politika

Újabb bizonyítékát adta a Fradi, hogyan ér össze sport és politika

Mivel rendszeresen beszámolunk a magyar futballcsapatok európai kupaszerepléséről, természetesen hírt adtunk a Ferencváros meneteléséről is, …