2024. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Sport / „Alibiző robotokat látok a pályán” – Harsányi Levente kiborult a magyarok Eb-búcsúja után

Hirdetés

„Alibiző robotokat látok a pályán” – Harsányi Levente kiborult a magyarok Eb-búcsúja után

Topbajnokságokban kizsigerelt zsoldosokat látok a pályán, győzni nem akaró robotokat, akik elveszik tőlünk a sport, a foci szépségének szinte minden rezdülését. Heti több száz millió forintokat kereső klubrabszolgák, akik a nemzeti mezben alibiznek le meccseket nézők milliói előtt, akik a spórolt pénzükön kimennek a stadionba, és azt látják, hogy a belga válogatott tagjai egy szöglet után három érintésből inkább hazaadják, mint hogy megpróbálnának gólt lőni

– írta bejegyzésében az ismert műsorvezető, aki úgy érzi, elveszett az igazság, ezért személy szerint már nincs is sok kedve ahhoz, hogy megnézze a hátralévő mérkőzéseket.

„Az egész internet arról szólt ma, hogy a szlovák–román meccs biztos döntetlen lesz, mert azzal mindkét csapat továbbjut. Nem akarok összeesküvés-elméletet gyártani, de véletlen 1–1 lett, és a két csapat tagjai egymást átölelve őrültek a meccs után a pályán” – fűzte hozzá Harsányi Levente.

Hirdetés

A bejegyzés végén leszögezi, nem szeretne elfogult lenni, és csak magyar szemüvegen keresztül nézni a kontinenstornát. Csupán arra akart rámutatni, hogy neki a foci veszett el, „a lendület, a mosoly, egy jó csel, egy finom megoldás”.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/06/27/eb-2024-europa-bajnoksag-magyar-valogatott-harsanyi-levente-futball/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gulácsi Péter a Nemzeti Kézilabda Akadémián edz

A NEKA csütörtökön a közösségi oldalán számolt be róla, hogy Gulácsi a Balatonnál tölt néhány …