2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Akiket Trump tüntetőleg nem hívott meg 2017-ben, azok előtt Biden most letérdelt

Hirdetés

Akiket Trump tüntetőleg nem hívott meg 2017-ben, azok előtt Biden most letérdelt

Jól emlékszünk még a 2017-es, nagy port felverő esetre. Ebben az évben nyerte meg egymás után másodszor a Golden State Warriors az NBA bajnokságát, akkor, amikor az Egyesült Államok elnökét már Donald Trumpnak hívták. Mármost, úgy Steve Kerr-ről, a csapat edzőjéről, mint Steph Curry csapatkapitányról köztudott volt, és erről megnyilvánulásaik is tanúskodtak, hogy liberális gondolkodásúak, és nem igazán kedvelik Trumpot. 

A Warriors 2017 szeptemberében játszott volna bajnoki címe megszerzése után először Washingtonban a Wizards csapatával, és hagyományosan ezt az alkalmat szokta kihasználni az elnök, hogy meghívja a bajnokcsapatot egy vizitre az irodájába, az Oval Office-ba. Csakhogy akkor tetőzött a Colin Kaepernick himnusz alatti emlékezetes térdre ereszkedését követő térdelési hullám az NFL-ben, és Trump elérkezettnek látta az időt arra, hogy véleményt nyilvánítson az ügyben. Márpedig ha Trump megnyilvánul, az minden esetben megosztó lesz, és nem volt ez másképp 2017 szeptemberében sem. Az elnök ugyanis arra biztatta az NFL-franchise-ok tulajdonosait, hogy rúgják ki azokat a játékosaikat, akik nem állnak vigyázzba, amikor a mérkőzések előtt eljátsszák az amerikai himnuszt. 

If a player wants the privilege of making millions of dollars in the NFL,or other leagues, he or she should not be allowed to disrespect….

Hirdetés

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 23, 2017

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2023/01/18/trump-biden-leterdelt-curry-golden-state-warriors-feher-haz-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megműtik a Tottenham edzőjét, nem lehet ott a rangadón

Megműtik a Tottenham edzőjét, nem lehet ott a rangadón

Az egyesület azt a tájékoztatást adta, hogy az 53 éves szakembernek az utóbbi időben hasi …