2022. november 30., szerdaMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
2022.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Akár teljesen leállhat a Twitter a katari vb alatt

Hirdetés

Akár teljesen leállhat a Twitter a katari vb alatt

A vasárnaponként megjelenő, Observer című brit újságnak névtelenül nyilatkozó informátor – aki nemrég távozott a cégtől – azt mondta, hogy „a katari világbajnokság elég durva lesz a Twitter számára”.

32NV4ZD-highres

Fotó: Emmanuel Dunand / AFP

Az egykori alkalmazott a Twitter legfőbb irányítóközpontjában dolgozott, amely túlterhelés és adatkimaradások esetén gondoskodik a közösségi oldal helyreállításáról, megfelelő működéséről. Az Observer értesülései szerint ennek a kis csapatnak a harmada távozhatott a cégtől az elmúlt hetekben.

Az informátor arról tájékoztatta a lapot, hogy a labdarúgó-világbajnokság alatt bármikor offline állapotba kerülhet az oldal egy kellemetlen leállás vagy kimaradás miatt, mivel nem biztos, hogy megfelelő számban rendelkezésre állnak a hibák, problémák kijavításához értő szakemberek. 

Hirdetés

Szerinte az egy hónapig tartó torna során „majdnem biztos”, hogy a szolgáltatás lelassul, de azt sem tartja kizártnak, hogy teljesen leáll.

A kellemetlenségek akár a felhasználók 90 százalékát is érinthetik. Hozzátette: a Twitter irányítói, dolgozói „valószínűleg sok kellemetlenséggel szembesülnek majd, és arra is van esély, hogy a teljes rendszer összeomlik”.

A korábbi alkalmazott azt mondta: retteg a világbajnokság első napjaitól, és sajnálja, hogy ő már semmit sem tud segíteni.

A Twitter új tulajdonosa, Elon Musk szerdán

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/11/20/twitter-alkalmazottak-leallas-kimaradasok-osszeomlas-problemak-vb-2022-katar-2022/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gakpo továbbra is megállíthatatlan, Hollandia csoportgyőztes

Gakpo továbbra is megállíthatatlan, Hollandia csoportgyőztes

A hollandok abban a tudatban várhatták a házigazda elleni találkozót, hogy ha nem kapnak ki, …