2021. július 31., szombatMa Oszkár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.07.31. Oszkár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ahol a világbajnok csak a 2-es futamra jó…

Hirdetés

Ahol a világbajnok csak a 2-es futamra jó…

Rendhagyó, de szívet melengetően aranyos módon formabontó sajtóértekezletet tartottak hétfőn Székesfehérváron a 11. Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői. Miután Mészáros Attila alpolgármester, Spiriev Attila sportigazgató, Deutsch Péter, a szervező bizottság elnöke és Gyulai Márton, a szövetség főtitkár – a névadó kisebbik fia – megfutotta a kötelező köröket, a helyi Alba Regia és a bonyhádi sportkör fiatal atlétái tették fel a kérdéseket az újságírók helyett a beszélgetésre felsorakozó világnagyságoknak: a két bahamai 400-as zseninek, Shaunae Miller-Uibónak és Steven Gardinernek, a 100 m gát amerikai világbajnokának, Grant Hollowaynek, a mindössze 17 éves kölyökzseninek, a 200-on U20-as világcsúcstartó amerikai Erriyon Knightonnak, napjaink legeredményesebb atlétájának, a kétszeres olimpiai és kilencszeres világbajnok sprinternek, a jamaikai Shelly-Ann Fraser-Pryce-nak, a már 39n éves olimpiai bajnok sprinternek, az amerikai Justin Gatlinnek és Wayde van Niekerknek, a 400 méter olimpiai bajnok világcsúcstartójának Dél-Afrikából. 


Gyulai Márton, Deutsch Péter, Spiriev Attila, Mészáros Attila


6

Gyulai Márton, Deutsch Péter, Spiriev Attila, Mészáros AttilaGaléria: Gyulai István Memorial sajtótájékoztató(Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Hirdetés

A délelőtt fénypontja az lett, amikor az egyik kissrác arra próbálta rábeszélni Fracer-Pryce-ékat, hogy mondják ki a versenynek otthont adó dunántúli koronázóváros nevét. Hosszas szabódás után a világ leggyorsabb anyukája, akinek van egy hároméves kisfia, Zyon, és aki a minap futotta minden idők második leggyorsabb 100 méterét 10,63 másodperccel, ki is mondta Szé-kes-fe-hér-vár […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/07/05/ahol-a-vilagbajnok-csak-a-2-es-futamra-jo…/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Mezőkövesd győzelmével kezdődött az NB I

A Mezőkövesd győzelmével kezdődött az NB I

Az első percek után a Paks alakított ki enyhe mezőnyfölényt, de nem jelentett veszélyt a …