2023. október 2., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A világbajnok kapus elárulta, miért kért cserét az ötödik kapott gól után

A világbajnok kapus elárulta, miért kért cserét az ötödik kapott gól után

A Newcastle United 21 perc után 5–0-s előnyben volt a Spursszel szemben a két csapat vasárnapi, előzetesen rangadónak ígérkező összecsapásán. A Premier League történetében eddig csak egyszer, 2018-ban kezdett ennél is jobban csapat, akkor a Manchester City 18 perc alatt vágott ötöt a más súlycsoportot képviselő Watfordnak.

GettyImages-1484513328(1)

Fotó: Stu Forster / Getty Images Hungary

Mondani sem kell, a Tottenham kapuját őrző Hugo Llorisnak sem volt jó napja, a kritikusok szerint két gólban is benne volt, és tény, úgy kapott öt találatot, hogy egyetlen védést sem tudott köztük felmutatni. Az egész félidőben egyszer találkozott úgy ellenféltől érkezett labdával, hogy azt nem a hálóból kellett kiszednie.

A második félidőre már nem is kellett kijönnie, ám később kiderült, maga kérte a cserét, ráadásul nem is azért, amit elsőre gondolnánk: nem a meccs első felében történtek viselték meg annyira, hogy ne tudta volna folytatni…

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/04/24/angol-labdarugas-premier-league-newcastle-tottenham-visszhang/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Jaramában írt autósport-történelmet Kiss Norbert „százados”

Csapatának beszámolója szerint a Révész Racing versenyzője – aki már a múlt héten bebiztosította ötödik …