2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Viking-sztár kezdi levetkőzni a Garfield-módot

Hirdetés

A Viking-sztár kezdi levetkőzni a Garfield-módot

A Minnesota Vikings Justin Jefferson elkapott touchdownjával szerzett vezetést a csoportrivális Chicago Bears otthonában, majd egy mezőnygólváltást követően Ihmir Smith-Marsette is pontokra váltotta Kirk Cousins passzát. A meccs utolsó pillanataiban Justin Fields is kiosztott egy touchdownátadást Jesper Horstednek, így a Vikingek 17–9-re győztek, és sorozatban a 11. meccsüket játszották, amelyen a végén a különbség nem volt nagyobb, mint egy labdabirtoklásnyi.

Bár a meccs egyértelmű esélyese a Minnesota volt, azért aggodalomra adhatott okot Kirk Cousins „Garfield-módja”, a Vikingek irányítója karrierje ELSŐ KILENC HÉTFŐ ESTI RANGADÓJÁN ALULMARADT, MOST VISZONT EGYMÁS UTÁN MÁSODSZOR IS NYERT, ÍGY 2–9-re JAvította mérlegét.

Hirdetés

A Las Vegas Raiders a Covid miatt erősen megtépázott Cleveland Browns vendége volt, és nem is kezdett rosszul, Bryan Edwards 5 yardos elkapásával és Daniel Carlson közeli mezőnygóljával 10–0-ra vezetett a szünetben. Bár a végül 91 yardot futó Nick Chubb […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/amerikaifutball/2021/12/21/utolso-masodperces-forditassal-gyozott-a-las-vegas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Angol élvonalbeli klub igazolhatja le Christian Eriksent

Angol élvonalbeli klub igazolhatja le Christian Eriksent

A The Athletic című szaklap online kiadása hétfőn írt arról, hogy a Brentford a következő …