2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Veszprém kettős győzelemmel búcsúztatta a Szegedet a BL-ben

Hirdetés

A Veszprém kettős győzelemmel búcsúztatta a Szegedet a BL-ben

Az első felvonás múlt szerdán Szegeden váratlanul egyoldalú küzdelmet hozott, a vendég veszprémiek 36–23-as győzelme lényegében eldöntötte a továbbjutást.

Ennek szellemében a szegedieknek a visszavágón aligha lehettek vérmes reményeik a nyolc közé jutást illetően, sokkal inkább az önbecsülésükért és a presztízsért mentek csatába. És az első félidőben nyújtott teljesítményükkel erre teljesen rá is szolgáltak. Sőt, még a szép búcsú is kinézett számukra…

Az első gólt csütörtökön a Szeged szerezte, majd a nyílt csatában, a jó iramú küzdelemben a Veszprém átvette ugyan az irányítást, de a vendégek ezúttal nem zuhantak össze. Sportszerű volt az összecsapás, de mégis kemény küzdelem zajlott, egyik fél sem vette fél vállról az ütközetet.

Hirdetés

Rangadóhoz méltó volt a színvonal, amire rászolgált a helyszínre kilátogató 5210 néző, a sportág semleges szimpatizánsai pedig leginkább azt sajnálhatták, hogy a továbbjutás már nem volt kérdéses. Ahhoz ugyanis nagy fordulatnak kellett volna történnie, de hiába játszott egy héttel ezelőtti önmagához képest nagyságrendekkel jobban a Szeged, a Veszprémet nem sikerült megtörni, a hazaiak is kellő komolyságot tettek le a parkettre. A szünetben egygólos volt a Veszprém előnye (17–16), egy olyan meccsen, amelyben azért a Szegednek is volt keresnivalója.

A második félidő […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/03/30/veszprem-szeged-kezilabda-bajnokok-ligaja/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vas Márton a francia élvonalban lesz vezetőedző

Vas Márton a francia élvonalban lesz vezetőedző

Vas 175-ször szerepelt a magyar válogatottban, két elitvilágbajnokságon is játszott, és tagja volt 2008-ban a …