2023. május 30., keddMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Veszprém felmosta a Pick Aréna padlóját a Szegeddel

Hirdetés

A Veszprém felmosta a Pick Aréna padlóját a Szegeddel

Már jó egy órával a 18.45-ös kezdés előtt hömpölygött a tömeg a 2021-ben átadott csarnok környékén, értelemszerűen a legtöbben kék mezben közelítették meg a mérkőzés helyszínét. Ettől függetlenül természetesen vendégdrukkerekkel is találkoztunk, akik nyugodtan sétálgattak a Sipos-, Ligetvári- vagy éppen a még megmaradt Lékai Máté-mezben.

„Természetesen riválisok vagyunk, de ez nem futball, az előbb éppen a szegediekkel söröztünk egy csárdában. Megvan a kölcsönös froclizás és vérszívás, ahogy két nagy ellenfélnél szokás, de ugyanúgy a tisztelet is” – mondta egyikük, akit arról is kérdeztünk, mit vár a mérkőzéstől. „Sima győzelem, egységesebb, jobb most a veszprémi csapat, azt is el tudom képzelni, hogy olyan eredmény születik, amellyel a jövő heti visszavágó csupán formalitás marad. Tudjátok, mit? Bevállalom, meglesz a közte tíz!”19

Hirdetés

Galéria: A Veszprém felmosta a PICK Aréna padlóját a SzegeddelFotó: Papajcsik Péter / Index

Bár egy félmosoly kíséretében kívántunk jó szurkolást emberünknek, ha tudtuk volna, mi vár ránk a következő bő két órában, alighanem a hétvégi lottószámokat is megkérdezzük tőle… De ne szaladjunk ennyire előre. A csarnokba érve a meccs előtt a hazaiak a 40 évvel ezelőtt Magyar Kupát nyert Tisza Volán játékosait köszöntötték, illetve a birkózó Lőrincz testvérek, Viktor és Tamás is tiszteletét tette a játéktéren, akiket mindkét tábor részéről nagy ováció fogadott.

Veszprémi ziccerekkel indult a találkozó, a szegedi kapufán, Mirko Alilovic eszén azonban nem tudtak túljárni a vendégek, így egy hetessel Sebastian Frimmel szerezhetett volna vezetést Juan Carlos Pastor alakulatának, ám az osztrák balszélső fölé lőtte az első hétméterest.

Némi meglepetésre egészen az ötödik percig kellett várni az első gólra, Gasper Marguc neve került fel először az eredményjelzőre, aki nem hibázta el a Borut Mackovseknek kiállítást érő szabálytalanságát követő büntetőt. Bogdan Radivojevics hetesét Corrales védte, így nyolcpercnyi játékot követően sem volt góljuk a hazaiaknak. Sőt, már a tizedik (!) percen is átléptünk, a veszprémiek hálója azonban még mindig érintetlen volt.

Az Építők viszont nem lassított, Nedlin Remili volt eredményes, Carlos Pastor pedig időt kért. A pihenő sem hozta meg az eredményt, a Szeged a következő támadásából sem lőtt gólt, a veszprémiek viszont folyamatosan növelték előnyüket.

Végül egészen a 12. percig – majdnem a félidő feléig – kellett várni az első hazai gólra, Frimmel törte meg a jeget. 

A vendégtámadások ennek ellenére sem hagytak alább, Remilit újra képtelenek voltak megállítani, míg a másik oldalon Frimmel szerzett ismét gólt, ezúttal hetesből, így a játékrész felénél 7–2 állt az eredményjelzőn. Az olló azonban egyre csak nyílt a két csapat között, amikor pedig már héttel ment Momir Ilic együttese, a szegediek spanyol mestere ismét magához rendelte játékosait. Váratlan és értelmezhetetlen volt a Pick Szeged […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2023/03/22/bajnokok-ligaja-pick-szeged-telekom-veszprem-kezilabda-bajnokok-ligaja-osszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Soha nem látott, exkluzív felvételek az Everestről

Soha nem látott, exkluzív felvételek az Everestről

Zolcer János producer a kilencvenes évek második felében Münchenben élt, és az az ötlete támadt, …