2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A szurkolók megfenyegették az AC Milan kapusát

Hirdetés

A szurkolók megfenyegették az AC Milan kapusát

A játékos jövője bizonytalan, mivel júniusban lejár a szerződése. Az egyik ultracsoport tagjai szombaton bejutottak a klub edzőközpontjába, és azt mondták a 2013-ban igazolt Donnarummának, hogy jövő vasárnap nem játszhat a Juventus elleni bajnoki rangadón, ha addig nem hosszabbítja meg a megállapodását.

A technikai igazgatóként dolgozó Paolo Maldini, az AC Milan klublegendája vasárnap kijelentette, hogy a szezon végéig szüneteltetik a szerződéshosszabbításról szóló tárgyalásokat minden futballistával, hogy a csapat kizárólag az idény sikeres befejezésére összpontosíthasson.

Fontos leszögezni, hogy a klubon kívül senki nem döntheti el, ki játszik, és ki hosszabbítja meg a szerződését. Ami a pályát illeti, ott a döntéseket az edzőnek kell meghoznia. Ami a szerződésekkel kapcsolatos, azt pedig a klubvezetésnek. Továbbra is megvédjük a játékosainkat, ahogyan mindig tettük 

– nyilatkozta Maldini.

Hirdetés

<img id="kep_szerkfoto_image_37843653" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/05/02/serie-a-ac-milan-szurkolok-fenyegetes-gigi-donnarumma-juventus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elbúcsúztatták Igaly Diánát, Athén olimpiai bajnokát

Elbúcsúztatták Igaly Diánát, Athén olimpiai bajnokát

A szertartáson részt vett többek között Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Kulcsár Krisztián, a Magyar …