2023. november 30., csütörtökMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2023.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A szövetségi kapitány szerint nehéz lesz Szikora Melinda pótlása a vb-n

Hirdetés

A szövetségi kapitány szerint nehéz lesz Szikora Melinda pótlása a vb-n

Az M1 csatornának nyilatkozva a szövetségi kapitány elmondta, a meccs után Szikora még úgy érezte, nincs komoly baj, de a hétfői MRI-vizsgálatok során a német orvosok megállapították, hogy elszakadt a keresztszalag a hálóőr térdében. Ezt a további magyarországi vizsgálatok megerősítették, így mielőbb, akár már pénteken vagy jövő szerdán beavatkozás vár rá.

Nehéz pótolni, nemcsak jó kapus, hanem jó személyiség is. Minden selejtezőn és világversenyen ott volt velünk, de a sport ilyen

– jelentette ki az MTI által idézett szakember.

A november végén rajtoló vb-re készülő bő keretben még négy kapus van: Böde-Bíró Blanka (Ferencváros), Szemerey Zsófia (Mosonmagyaróvár), Janurik Kinga (Ferencváros) és Bukovszky Anna (Vác). Janurik négy hete szintén műtéten esett át, jelenleg gyógytornázik, így a szövetségi kapitány elmondása szerint még nem lehet tudni, milyen állapotban lesz a világversenyig. A nemzeti csapat kerete szerdán találkozik, Szikora helyén Bukovszky Annával.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2023/10/31/szikora-melinda-golovin-vlagyimir-noi-kezilabda-vb/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább tart Harry Kane átka, 3. ligás csapat ejtette ki a Bayern Münchent

Harminc év találkoztak ismét a felek, akkor az élvonalban a Bayern 6–0-ra kiütötte ellenfelét, és …