2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A szigetországban feltalálták az időutazást, de még ennél is volt nagyobb sztorija a napnak

Hirdetés

A szigetországban feltalálták az időutazást, de még ennél is volt nagyobb sztorija a napnak

Jól indult a mérkőzés a „szarkák” számára, hiszen egy elsőre véleményes, de videózás után lesnek nem nyilvánított lehetőség során büntetőhöz jutottak, amiből Alexander Isak megszerezte a vezetést (1–0).

Ami ezt követte, az nagyjából a hazai szurkolók rémálmaiban fordulhatott csak elő: Jamaal Lascelles sérülése után a helyére érkező Emil Krafth hibáját villámgyorsan kihasználta Mihail Antonio (1–1).

Nyomott nagy erőkkel a Newcastle, de hiába a 12 kapura lövés, csak nem akart megszületni az újabb vezetés.

Hirdetés

A rengeteg ápolással járó első félidő maratoni ráadásának hatodik percében Bruno Guimaraes találta el a lécet, a túloldalon viszont egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után az 55. percben Mohammed Kudus a jobb felsőbe lőtt (1–2).

S bár az 54. percben még 1–1-et mutatott az eredményjelző, a 48.-ban már 1–3-at!

Az alternatív időutazás a második félidő harmadik percében értékesített Jarrod Bowen-ziccerrel tetőzött.

S hogy a hazai pech tovább tartson, Krafth helyére jött Miguel Almirón, akit tíz perccel később ugyancsak le kellett cserélni…

Az érdemi játék hosszú időre véget ért a borzasztóan peches meccsen, aztán a hajrá kezdetén a semmiből jött a hazai esély: az Almirónt váltó Harvey Barnes lövését még védte az ugyancsak megsérülő Alphonse Areola helyére a kapuba érkező Lukasz Fabianski, de nem sokkal később Anthony Gordon újabb büntetőt harcolt ki.

Isak ezt is a jobb alsóba lőtte, így hirtelen felébredt a közönség is, hát még nem sokkal később Barnes egyenlítést eredményező ziccere után (3–3)!

És volt még hátra egy csattanó, a cserelánc negyedik embereként pályára lépő Barnes ugyanis a 90. percben megszerezte a győztes gólt is (4–3).

Anthony Gordon a két büntető kiharcolása után még egy piros lapot összehozott magának, miután elrúgta a labdát, a hátralévő időben pedig még egy-egy hatalmas, de egyaránt kihagyott […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/30/premier-league-newcastle-united-west-ham-united-harvey-barnes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gróf Dávid feljutást ünnepelhetett Görögországban

A csapat szombaton 2–0-ra verte a vendég Makedonikosz együttesét, ezzel három fordulóval a zárás előtt …