2020. október 20., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2020.10.20. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / A Szentlőrinc nyerte a parázs véget ért győri mérkőzést

A Szentlőrinc nyerte a parázs véget ért győri mérkőzést

 

LABDARÚGÓ NB II
11. FORDULÓ

ETO FC GYŐR–SZENTLŐRINC 0(00)
Győr, ETO Park. 1300 néző. Vezeti: Barna Gábor (Kulman Tamás, Mohos Milán)
ETO: Gundel-Takács – Kovács K., Lipták, Temesvári (Farkas B,. 79.), Kerkez – Vashkeba (Kiss M. 68.), Bagi – Szimcso (Vankó, 79.), Berki, Májer (Vitális, 89.) – Vári (Forró 68.). Vezetőedző: Csató Sándor
Szentlőrinc: Slakta – Czuczi (Nagy B., 30.), Havas, Keresztes, Forgács – Hleba, Nikics (Vajda R., 79.) – Siri, Frőhlich (Torvund, 46.), Kaproncai – Kondor (Dulló, 71.). Vezetőedző: Sluka Marián 
Gólszerző: Torvund (47.)

MESTERMÉRLEG

Csató Sándor: – Sajnálatos, hogy így alakult a mérkőzés vége. Jól kezdtük a meccset, volt három kapufánk, de sajnos nem sikerült gólt szereznünk. A fegyelmezett védekezés fellazítása volt a célunk. A kiállítás után át kellett alakítanunk a csapatunk szerkezetét, de a játékosaim az egész találkozón maximálisan odatették magukat. Sajnálom a fiúkat, mert a Békéscsaba elleni után ez már a második ilyen mérkőzésünk volt.
Sluka Marián
: – Amire készültünk, az történt a pályán. Tudtuk, hogy a Győr masszív csapat, amely főleg a levegőben nagyon veszélyes. Az első húsz percben három kapufájuk is volt, de nekünk is adódott néhány helyzetünk, de ezek kimaradtak. A 30. perctől kiegyenlítettebb lett a játék. A második félidőben igyekeztünk a labdabirtoklásra helyezni a hangsúlyt. A fegyelmezett, agresszív védekezést, ami eddig hiányzott a játékunkból, ma sikerült megvalósítanunk, ennek köszönhetően vertünk meg egy nagyon erős csapatot. Hála Istennek, a sorstól visszakaptunk valamit azzal, hogy nem tudtak egyenlíteni. 

ÖSSZEFOGLALÓ

A mérkőzést az ETO kezdte jobban, a bal oldalon sorra alakította ki a helyzeteket a győri együttes. Májer, majd Berki és Vári révén is gólhelyzetig jutott az ETO, azonban kapufánál közelebb nem jutottak. A félidő második felétől aztán feljavult a vendégek védekezése, és a támadójátéka is: Gundel-Takácsnak is védenie kellett, nem is egyszer. Kerkez kiállítása érezhetően megfogta a győri csapatot, ám az első félidőben az eredmény nem változott.

A szünetben beállt a vendégekhez Torvund Alexander, aki alig egypercnyi játék után máris vezetéshez juttatta a baranyai csapatot. Az ETO tíz emberrel is próbálkozott az egyenlítéssel, azonban a gól után méginkább a védekezésre koncentráló vendégek ellen nem sikerült a gyors egyenlítés. Még akkor sem jött össze a győri gól, amikor a vendégek is megfogyatkoztak Hleba kiállítását követően. Az ETO ugyan többet birtokolta a labdát, de komolyabb lehetőségekig nem jutott. A cserék új színt tudtak hozni a hazaiak támadójátékába, azonban Vankó lövésénél is résen volt Slakta Balázs, a vendégek kapusa. A hosszabbításban kapustámadás miatt érvénytelenítette Farkas gólját a játékvezető, nem kis indulatokat szítva ezzel. 

PERCRŐL PERCRE

90+6. perc: Vége a meccsnek. 

90+5. perc: Egy pillanatig sokan azt hitték, hogy egyenlített az ETO. Slakta kézből próbálja kirúgni a labdát a tizenhatos vonalánál, de belerúgja az előtte blokkolni próbáló győri játékosba, Farkas Balázs hátába. A labda a kapuban köt ki, azonban Kulman játékvezető-asszisztens jelzésére gól helyett kifelé jár a szabadrúgás. A nagy kavarodásban egy piros lap is villan a győri kispad felé.

90+3. perc: Slakta ütközik a tizenhatoson belül egy csapattársával. Kifelé jár a szabadrúgás, ápolni kell a kapust, Csató Sándor pedig reklamálásért sárgát kap. 

90+1. perc: Lipták közeli lövése egy védőn erejét veszti, így Slakta rá tud feküdni a labdára. 

90. perc: Öt perc a ráadás. 

89. perc: Májer helyére Vitális Milán áll be a hátralévő néhány percre. 

88. perc: Vankó célozza meg középről, 17 méterről a jobb alsót, Slakta bravúrral szögletre üti a labdát. 

86. perc: Vankó reklamálásért kap sárga lapot.  

82. perc: Májer közelről kapu fölé fejeli a labdát. A kirúgással nem először késlekedő Slakta kap sárga lapot. 

79. perc: Szimcsót Vankó Imre, Temesvárit pedig Farkas Balázs váltja. Nikic helyére Vajda Roland érkezik a vendégeknél.

71. perc: Kondort váltja Dulló Martin a vendégeknél. 

68. perc: Vashkeba helyére Kiss Máté, Vári helyére pedig Forró Gyula érkezik az ETO-ban. 

 

63. perc: Hleba ugrik neki Májernek a félpályánál. Ő is kiáll, mivel a második sárgát mutatja fel neki a játékvezető. 

61. perc: Jobbról érkezik az újabb győri szabadrúgás. Valaki középen belecsúsztat, így Temesvári mellkasáról pattan a labda veszélyesen a jobb felső felé. A kapus véd, de egyébként is les miatt kifelé jár a szabadrúgás.

58. perc: Újabb győri szabadrúgás, ezúttal 20 méterről. Bagi jobb alsó felé tartó lövésére fekszik rá Slakta. 

57. perc: Májer 28 méteres szabadrúgását öklözi ki Slakta a mezőnybe.  

54. perc: Egy baloldali beadás után Temesvári és Slakta ütközik össze a levegőben az ötösön, Barna szabálytalanságot nem látott egyik fél részéről sem, a játékot viszont megállítja, mert ápolni kell a Szentlőrinc kapusát. 

51. perc: Bagi próbálkozik 30-ról, a lapos, erős lövést biztosan védi Slakta. 

47. perc: Vezet a Szentlőrinc! 01. Kondor baloldali lapos beadását Torvund átveszi az ötösön, és egyből kapura fordulva középre lő. 

46. perc: Folytatódik a mérkőzés. 

46. perc: Frőhlich helyére Torvund állt be a szünetben a vendégcsapatban.  

45+1. perc: Hleba próbálja átemelni a bal szélről Gundel-Takácsot, de a győri kapus le tudja húzni a labdát a magasból. Ez az utolsó említésre méltó esemény az első félidőben. 

45. perc: Egy perc a ráadás.  

42. perc: Nikic is kap egy sárgát reklamálásért. 

41. perc: Hleba most már nemcsak szóban, hanem sárga lap formájában is figyelmeztetést kap a játékvezetőtől. 

35. perc: Silit rúgja fel a félpályánál Kerkez, a játékvezető előnyszabályt ítél. Lipták kipasszolja a labdát pár másodperccel később, hogy a szentlőrinci játékost ápolni lehessen, Barna játékvezető ekkor mutatja fel Kerkeznek a második sárga lapot, és utána a pirosat. 

32. perc: Kerkez talpalásért sárgát kap. 

30. perc: Cserél a Szentlőrinc: Czuczi helyére Nagy Barnabás áll be. 

29. perc: Hleba kapura lövi a szabadrúgást a kaputól 30 méterről, Gundel-Takácsnak okoz gondot a védés. 

24. perc: A szöglet után is védenie kell az ETO kapusának egy közeli lövést. 

23. perc: Kondor kap labdát a leshatáron a bal oldalon, befelé tol egyet rajta, elfekteti a védőjét, majd a lövését Gundel-Takács védi. 

18. perc: Újabb ETO-helyzet: a kapu torkából Berki elől sikerül tisztáznia a vendégek védelmének egy megpattanó lövés után. 

17. perc: Lipták jobboldali beadása után a labda a másik szélen Májer elé kerül, aki egy csel után a felső lécet találja el. 

14. perc: Szentlőrinci helyzet: mindjárt kettő is egymás után. Előbb Frőhlich bal alsó felé tartó fejesét kell védenie Gundel-Takácsnak, majd Sili közeli ismétlését. 

6. perc: Újabb győri helyzet: Vári az ötösről fordul kapura, de a közel helyezkedő Slaktát találja el. 

5. perc: Labdát szerez saját térfelén az ETO, a gyors kontra végén Berki kap labdát, majd 13 méterről, kissé balról a kapufát találja el. 

3. perc: Májer balról cselezi be magát a tizenhatoson belülre, majd a bal alsó felé lő: az oldalhálót találja el. Slakta rajta volt a lövésen. 

1. perc: A piros-feketében játszó vendégek kezdik a mérkőzést. Az ETO tiszta fehérben.

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Kiderül, hogy a hazai pályán még veretlen ETO FC Győr megtartja-e veretlenségét a házon kívül még nyeretlen újonc, a Szentlőrinc ellen, amely nem sokkal a mérkőzés előtt a PMFC-től távozó Nikics Nemanjával erősített.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-eto-fc-gyor-szentlorinc-2787655

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Elkapkodták a több százezer forintos VIP-bérleteket a Fradi BL-meccseire

Elkapkodták a több százezer forintos VIP-bérleteket a Fradi BL-meccseire

Rohamosan fogynak a bérletek a Ferencváros labdarúgócsapatának hazai Bajnokok Ligája-mérkőzéseire. Igaz András, a Groupama Arénát …