2021. november 28., vasárnapMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A spanyolok szerint vakációzni jött a Fradi Sevillába

Hirdetés

A spanyolok szerint vakációzni jött a Fradi Sevillába

Sevilla már készül a karácsonyra. Az utcákat feldíszítették, az El Corte Inglés nagyáruház fényárban úszik, miközben gyümölcsöktől roskadoznak a narancsfák, és délben hét ágra süt a nap, 17 fokot mérnek a Guadalquivir partján. Bizarr a látvány, karácsony- és narancsfák, de a naptár november végét mutatja, ezzel nem lehet vitatkozni.

Miként azzal sem, hogy továbbra is Puskás Ferenc a legismertebb magyar a nagyvilágban. Az újságosom itt, az Alfonso XII utca sarkán – XII. Alfonz a XIX. század vége felé uralkodott Spanyolországban, anyai ágon a Habsburg-házhoz tartozván – amikor megtudta, hogy a Betis–Ferencváros-mérkőzésre érkeztem, büszkén árulta el, hogy ő a Real Madridnak szurkol. Amikor megkérdeztem, tud-e magyar játékost említeni a fővárosiak történelméből, úgy nézett rám, mint egy idiótára:

Na ne szórakozzon, Pancho Puskást mindenki ismeri!

Aztán amikor elkezdtem sorolni neki a többi legendás magyart, Kubalát, Kocsist és Czibort, már értetlenkedve tárta szét a karját. No persze, ők hárman a Barca játékosai voltak, egy madridistának miért kellene tudni róluk?!

Hirdetés

Amúgy a helyi napilapnak, a Diario de Sevillának […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/11/25/a-spanyolok-szerint-vakaciozni-jott-a-fradi-sevillaba-europa-liga-betis/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Miért festik pirosra a focisták arcát Olaszországban a héten?

Miért festik pirosra a focisták arcát Olaszországban a héten?

A Serie A-t régóta követők számára aligha jelent újdonságot, mivel a liga most már évek …