2021. február 28., vasárnapMa Elemér napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.28. Elemér Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / A Siófok ellen is folytatni tudta győzelmi sorozatát a Gyirmót

Hirdetés

A Siófok ellen is folytatni tudta győzelmi sorozatát a Gyirmót

 

LABDARÚGÓ NB II
25. FORDULÓ

GYIRMÓT FC GYŐR–BFC SIÓFOK 20 (10)
Győr-Gyirmót,
Alcufer Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Rúsz Márton (Becséri Gergely, Berényi Ákos)
Gyirmót FC Győr: Rusák – Major, Szegi, Széles, Kirják – Vass – Vogyicska (Herjeczki 46.), Hajdú – Nagy P. (Radics M. 89.) – Simon A. (Heffler N. 69.), Lencse (Mayer Á. 89.). Vezetőedző: Csertői Aurél
BFC Siófok: Hutvágner – Tömösvári (Deutsch 78.), Jagodics B., Horváth M., Kiss B. – Tajthy T., Czipf, Gaál B., Balogh B. (Varjas 69.) – Szakály A. – Horváth P. Vezetőedző: Waltner Róbert 

Gólszerző: Simon A. (3.), Lencse (84.).

Hirdetés

ÖSSZEFOGLALÓ

Nagy elánnal kezdte a Siófok a mérkőzést, már a kezdőrúgás után támadást tudtak vezetni. Az első komolyabb akciót azonban a gyirmótiak vezették, és az góllal is ért véget. A télen érkezett Kirják remek labdszerzése és cselei után Simon A. jó ütemben érkezett, ezzel már a 3. perc végén a hazaiak szereztek vezetést. A Siófok ezután néhány percig többet birtokolta a labdát, azonban Rusák kapuja nem forgott igazán veszélyben. Az első félidő utolsó negyedórája úgy pergett le, hogy helyzetet egyik oldalon sem lehetett feljegyezni.

A második félidő elején adódott egy egyenlítési lehetőség Gaál szabadrúgása után, ez azonban kimaradt. Majd a 64. percben a csereként pár perccel korábban beállt Hajnal G. lövése volt még veszélyes siófoki próbálkozás. A biztosan és jól védekező Gyirmót ellen ennél több babér nem termett a vendégeknek, míg a mérkőzés hajrájában már csak hazai lehetőségeket lehetett feljegyezni. Ehhez az is hozzájárult, hogy a 67. perctől a Siófok emberhátrányban játszott, miután Tajthy lekönyökölte Simon Andrást (utóbbit le is kellett cserélni a sérülése miatt). A  gólszerző helyére beálló Heffler új színt vitt a sárgák támadójátékába. A 84. percben aztán olyan nyomás alá került a siófoki kapu, aminek gól lett a vége. Hutvágner előbb még bravúrt tudott bemutatni Heffler lövése után, azonban Lencse lövésénél már tehetetlen volt a siófokiak kapusa. A mérkőzés a két gól és a kiállítás mellett nyolc sárga lapot hozott.

PERCRŐL PERCRE

90+3. perc: Vége a mérkőzésnek. 

90+1. perc: A siófoki kispadon is kap valaki egy sárgát reklamálásért. 

90. perc: Cipf is besárgul. Három perc a ráadás.

87. perc: Nagy P. és Lencse is elhagyja a pályát, Radics M. és Mayer Á. érkeznek helyettük. 

87. perc: Nagy P. kap sárgát. 

84. perc:  Lencse betalál, két góllal vezet a Gyirmót! 2-0. Széles adja középre a labdát balról, Heffler 10 méteres lövése a blokkról Herjeczkihez pattan, róla pedig Lencse elé, aki hét méterről a kapuba lő.

84. perc: A szabadrúgás a védőkről kijön, utána Heffler indul meg a jobb szélről, parádés cselekkel, majd kapura lő, Hutvágner bravúrral véd.

82. perc: Majort rúgja fel Deutsch B. a tizenhatos jobb sarka közelében, ő is kap egy sárgát. 

78. perc: Deutsch  B. váltja Tömösvárit a sötétkék mezeseknél.

74. perc: Horváth M. rántja le Lencsét, ez is sárga. 

73. perc: Hajdú fejese után Hutvágner véd, azonban kiejti a labdát. Széles hiába csapna le rá, les miatt kifelé jár a szabadrúgás. 

69. perc: Csere mindkét oldalon. Balogh B. helyére Varjas Z. jön, Simon A. helyett pedig Heffler N. a pályán a hazai oldalon.

67. perc: Tajthy T. könyököl bele Simon A. arcába, a játékvezető kiállítja.Ápolni kell az eddigi egyetlen gól szerzőjét, akinek elég komolyan vérzik a feje.

64. perc: Hajnal G. és Tömösvári összjátéka után utóbbi tekeri a labdát kapura 16 méterről, jobbról. Rusák magabiztosan fogja meg a labdát. 

62. perc: Hajnal G. rúgja fel Kirjákot, a nemrég beállt siófoki játékos sárga lapot kap. 

60. perc: Rusák vetődik rá egy jobboldai siófoki beadásra, mielőtt Balogh B. középen elrúghatná.

55. perc: Hajnal Gergely váltja Horváth Pétert a vendégeknél.

50. perc: 25 méterről lövi kapura a szabadrúgást Gaál B., Rusákról kijön a labda, Kiss Balázs ismétlése már nem megy kapu felé. 

49. perc: Szegi kap sárgát. 

46. perc: Elkeződött a második félidő.  

46. perc: Herjeczki folytatja Vogyicska helyett a hazaiaknál. 

45. perc: Helyzet nélkül zajlik le az első félidő utolsó nyolc perce is, a 45. percben egy gyirmóti szabadrúgás után a támadók oldalán lát szabálytalanságot a játékvezető, aztán sípszavával jelez: szünet következik.

38. perc: Balról, a szélről érkező beadás után Jagodics B. marad le a labdáról. 

29. perc: Szakály A. kap sárgát, Simon Andrást rúgta fel. 

27. perc: Jobboldali siófoik beadás után Rusák öklözi ki a labdát a kapu előteréből. 

24. perc: Major íveli be a labdát a kapu előterébe jobbról, Simon A. azonban nem éri el. 

19. perc: Siófoki szöglet a jobb oldalról, a középen érkező játékos Jagodics fejese elkerüli a gyirmóti kaput.

13. perc: Rusák indítja Lencsét, aki a félpályánál kapja a labdát, átveszi, és megpróbálja kapura ívelni a kinn álló Hutvágner fölött. A próbálkozás azonban nem jó, a kapus üggyel-bajjal ugyan, de hárítani tud. 

5. perc: Hajdú kap sárgát. 

4. perc: Balogh íveli a labdát középre balról, amit aztán Cipf fejéről üt le Rusák.

3. perc: Vezet a Gyirmót! 10. Kirják szerez labdát bal oldalon, a siófoki térfélen, majd leviszi azt majdnem az alapvonalig, és a középen érkező Simon Andrásnak passzol, aki az ötösről a kapu közepébe lő. 

 

1. perc: Sárgában a Gyirmót, sötétkékben a Siófok, a vendégek kezdik a meccset. 

 

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Megtudjuk, hogy mire megy a másodosztály egyetlen tavasszal még százszázalékos csapata, a Gyirmót FC Győr az előző három idegenbeli meccsén pont nélkül maradt BFC Siófokkal szemben.

 

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-gyirmot-fc-gyor-siofok-2811511

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Drámai fordítás, a 93. percben lett meg Gulácsiék győzelme

Drámai fordítás, a 93. percben lett meg Gulácsiék győzelme

Mindkét gárda a Puskás Arénában járt a közelmúltban BL-mérkőzésen, és ahogyan az RB Leipzig a …