2023. november 30., csütörtökMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2023.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Real Madrid vezetőedzője ha kimondaná, mire gondol, sok mérkőzésre eltiltanák

Hirdetés

A Real Madrid vezetőedzője ha kimondaná, mire gondol, sok mérkőzésre eltiltanák

A spanyol labdarúgó-élvonal (LaLiga) 10. fordulójában a Real Madrid döntetlenre végzett a Sevilla otthonában. A találkozó viszont az eredményen túl a Vinícius Júniort ért újabb rasszista támadások, továbbá a megkérdőjelezhető játékvezetés miatt marad emlékezetes, amit Carlo Ancelotti vezetőedző is szóvá tett. 

A bajnoki tabellán éllovas Real Madrid rendkívül nehéz mérkőzésre számíthatott a Sevilla otthonába, amely várakozás be is bizonyosodott, és végül Dani Carvajal góljával döntetlenre mentette a mérkőzést a fővárosi csapat. 

A találkozó alatt Ricardo de Burgos Bengoetxea játékvezető több megkérdőjelezhető ítéletet is hozott, többnyire a Sevilla javára, így Carlo Ancelotti szóvá is tette a spanyol bíró tevékenységét. Vagyis inkább nem mondta ki, amire igazából gondolt. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/10/22/laliga-sevilla-real-madrid-carlo-ancelotti-nyilatkozat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább tart Harry Kane átka, 3. ligás csapat ejtette ki a Bayern Münchent

Harminc év találkoztak ismét a felek, akkor az élvonalban a Bayern 6–0-ra kiütötte ellenfelét, és …