2021. január 18., hétfőMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A pozitív esetek ellenére is megtartják a cseh-skót meccset

Hirdetés

A pozitív esetek ellenére is megtartják a cseh-skót meccset

Mégis megrendezik hétfőn a cseh-skót Nemzetek Ligája labdarúgó-mérkőzést Olomoucban. A cseh szövetség koronavírusos esetek miatt korábban azt közölte, a válogatott befejezi a közös készülést és az összecsapás elmarad, az európai szövetség (UEFA) szerint viszont a találkozóra a tervek szerint sor kerül.

A skótok értesültek a csehek döntéséről, de hivatalos tájékoztatást nem kaptak, ugyanakkor az UEFA egyik szóvivője a Reutersnek úgy fogalmazott: „meg tudjuk erősíteni, hogy lesz mérkőzés a tervezett időpontban”.

A cseh szövetség korábbi bejelentését az előzte meg, hogy két pozitív esetre derült fény a válogatottnál.

Hirdetés

A cseh csapat péntek este vendégként nyert Pozsonyban 3-1-re a szlovákok legjobbjai ellen. A találkozó előtt jelentette be a Slavia Praha elnöke, hogy a mérkőzést követően kérni fogja klubja játékosainak távozását a keretből, mivel a nemzeti együttesnél már a második stábtag kapta el a koronavírust.

Tomas Soucek, a West Ham United középpályása és Patrik Schick, az AS Roma támadója már eleve kihagyta a szlovákok elleni összecsapást, mivel korábban házi karanténba kerültek azt követően, hogy közvetlen kapcsolatban voltak az első pozitív tesztet produkáló egyik masszőrrel. A második eset a válogatott menedzseréé volt.

A cseh szövetség a szombati nap folyamán egyeztetett az UEFA-val és végül úgy döntött, hogy új csapatot állít ki. A skót válogatott, amely az izraeliek elleni hazai 1-1-gyel kezdett, vasárnap utazik a csehországi mérkőzése helyszínére.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200905_A_pozitiv_esetek_ellenere_is_megtartjak_a_csehskot_meccset#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gulyás István: Nehéz védekezni az ilyen csapatok ellen

Gulyás István: Nehéz védekezni az ilyen csapatok ellen

Nehéz védekezni az ilyen csapatok ellen, sokszor láttuk, […] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább …