2021. május 8., szombatMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.05.08. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Paks győzelmével az utolsó fordulóra maradt a döntés az NB I dobogójáról

Hirdetés

A Paks győzelmével az utolsó fordulóra maradt a döntés az NB I dobogójáról

Az első félidőben jobban és veszélyesebben játszott a Puskás Akadémia, amely egy védelmi hibát kihasználva a félidő derekán megszerezte a vezetést. A Paks igazán ezután sem tudott újítani, viszont a 39. percben büntetőt lőhetett, a góllövőlistát vezető Hahn János azonban elhibázta a lehetőséget.

Fordulás után kissé visszaesett az iram, sokat állt a játék egy-egy kisebb, leginkább taktikai jellegű szabálytalanság miatt. 

Alig negyedóra telt el, amikor szinte a semmiből egyenlített a Paks, miután a csereként beállt Böde Dániel fejesét Tóth kapus beejtette a gólvonal mögé.

Hirdetés

Ezután lendületbe jött a hazai együttes, amely tíz perccel később egy öngóllal előnybe is került, majd még mielőtt a felcsútiak felocsúdtak volna, Bognár István távoli lövése pattant meg paksi szemszögből szerencsésen, és kötött ki a kapuban.

Bognár István két gólt szerzett

Bognár István két gólt szerzett

Fotó: paksifc.hu

A kétgólos előny birtokában megnyugodott a hazai csapat, Bognár pedig hamarosan duplázott, ezzel eldöntötte a meccset, amelynek hajrájában a Puskás Akadémia még szépíteni tudott.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/04/30/nb-i-otp-bank-liga-32.-fordulo-paksi-fc-puskas-akademia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kedden temetik el Igaly Diánát

Kedden temetik el Igaly Diánát

Igaly Diána, a Magyar Sportlövők Szövetségének alelnöke, olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportlövő 57 évesen halt …