2020. október 22., csütörtökMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A női és a férfi kosárválogatott is külföldi buborékban játssza le a következő Eb-selejtezőit

A női és a férfi kosárválogatott is külföldi buborékban játssza le a következő Eb-selejtezőit

A magyar szövetség (MKOSZ) csütörtöki tájékoztatása alapján a nemzetközi szövetség a koronavírus-járvány miatt átalakította a versenynaptárt. Eszerint a férfiak Ljubljanában szerepelnek majd, ahol november 27-én Ausztria, november 30-án pedig a házigazdák együttesével találkozik. Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány csapata százszázalékos, 2/0-s győzelmi mérleggel vezeti az F csoportot, Ukrajna és Szlovénia 1/1-gyel következik, míg az osztrákok 0/2-vel állnak.

A februári folytatásról egyelőre nincs döntés, a nemzetközi szövetség (FIBA) december 4-én dönt arról, hogy az utolsó selejtezős ablakban melyik ország rendezhet “buborékot”. A férfiaknál Ukrajna már jelezte, hogy szívesen lenne a küzdelmek házigazdája, de a járványügyi helyzettől függően az MKOSZ is fontolóra veszi a rendezést.

Székely Norbert szövetségi kapitány (k) a magyar válogatott edzésén a nõi kosárlabda Európa-bajnokság szünnapján a Belgrád Arénában 2019. július 5-én.

Székely Norbert szövetségi kapitány (k) a magyar válogatott edzésén a nõi kosárlabda Európa-bajnokság szünnapján a Belgrád Arénában 2019. július 5-én.

Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

A női válogatott Amszterdamban lép majd pályára a hazaiak ellen. A jelenlegi kiírás szerint a háromtagú H csoportban november 12-én rendezik a Szlovákia-Hollandia, két nappal később pedig a Magyarország-Hollandia mérkőzést. Székely Norbert kapitány együttese 1/1-es mérleggel áll, Hollandia 1/0-s, Szlovákia pedig 0/1-es mutatónál tart.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
http://index.hu/sport/kosarlabda/2020/10/08/noi_ferfi_kosarlabda_europa_bajnoki_selejtezo_hollandia_szlovenia_buborek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Szoboszlai a BL-ben is olyan gólt rúgott, amiről napokig fognak beszélni

Szoboszlai a BL-ben is olyan gólt rúgott, amiről napokig fognak beszélni

Újabb csodagólt lőtt Szoboszlai Dominik, ezúttal a Bajnokok Ligájában: a Red Bull Salzburg az orosz …