2020. november 29., vasárnapMa Taksony napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.29. Taksony Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A NOB-elnök és a japán miniszterelnök szerint is lesz olimpia

Hirdetés

A NOB-elnök és a japán miniszterelnök szerint is lesz olimpia

A 66 éves német sportvezető először utazott el személyesen Tokióba azóta, hogy márciusban bejelentették, a koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztják a világ legnagyobb sporteseményének megrendezését.

Szuga a Bachhal folytatott egyeztetés után hétfőn azt nyilatkozta, „elhatározta”, hogy Tokió jövőre otthont ad a játékoknak, és ez lesz „a bizonyíték arra, hogy az emberiség legyőzte a vírust”. Bach ehhez hozzátette, biztos abban, hogy nézők is lehetnek majd a versenyhelyszíneken, és a NOB arra törekszik, ha addigra rendelkezésre áll a vakcina, akkor a sportolókat beoltsák majd a játékok előtt. A NOB-elnök a japán miniszterelnökkel együtt „teljes mértékben elkötelezett” az olimpia és a paralimpia sikeres megrendezése mellett.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/11/16/a_nob-elnok_es_a_japan_miniszterelnok_szerint_is_lesz_olimpia/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Fradi győzelemmel hangolt a Barcelonára; Mennyit ér Maradona legendás meze?

  • A 217. örökrangadón, a szünet előtt Tiago Ferreira hibáját kihasználva, Tokmac Nguen szerzett …