2022. december 2., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2022.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A német lapok szerint csak a politikai gesztusokban volt erős válogatottjuk

Hirdetés

A német lapok szerint csak a politikai gesztusokban volt erős válogatottjuk

Ahogy arról az Index is beszámolt, hatalmas meglepetésre Németország 2–1-es vereséget szenvedett Japántól a katari világbajnokság szerdai játéknapján. Az argentinok vereségét követően, az E csoport első találkozóját megvívó felek összecsapása után is lapszemlébe kezdtünk, hogy megnézzük, a legnagyobb német lapok hogyan cikkeznek a Nationalelf számára meglehetősen kínos vereségről. 

Ahogy arra számítani lehetett, meglehetősen kritikusan fogadták odahaza a csapat vereségét az újságírók és lapszerkesztők, egyaránt kínos, gyászos vereségről cikkeznek. 

A Bild címlapján kudarcos vb-kezdésről írnak, a cikkben pedig a szerző egészen pesszimistán ítéli meg  a csapat továbbjutási esélyeit a vereséget követően: 

Hirdetés

A kudarc a 2018-as, oroszországi vb-re emlékeztet, amikor az első meccsen 1–0-s vereséget szenvedett a csapat Mexikótól, majd utolsó helyezettként ki is esett a csoportból. 

Az újságíró hozzáteszi, a temérdek helyzet ki nem használása mellett a védelem is aggasztó produkciót nyújtott a német nyitányon, amelyet a spanyolok elleni találkozóig rendbe kell tenni, vagy tényleg kiesik a csapat. 

A Bildhez hasonlóan a <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/11/23/vb-2022-katar-2022-vilagbajnoksag-lapszemle-nemetorszag-japan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dráma a pályán, dráma a lelátón: a német és a belga válogatott is kiesett

Dráma a pályán, dráma a lelátón: a német és a belga válogatott is kiesett

Horvátország–Belgium Fotó: Ozan Kose / AFP Hirdetés Horvátország–Belgium Fotó: Michael Steele / Getty Images Hungary …