2022. január 20., csütörtökMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
2022.01.20. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A MOB-közgyűlés megbuktatta Kulcsár Krisztián elnököt

Hirdetés

A MOB-közgyűlés megbuktatta Kulcsár Krisztián elnököt

A rendkívüli MOB-közgyűlést bevezetéseként a tavaly további négy évre megválasztott MOB-elnök, Kulcsár Krisztián szólt a jelenlévőkhöz.

Egy hónappal vagyunk azok után, hogy legutóbb találkoztunk – kezdte remegő hangon. – Az elnökségi ülések az utóbbi időben kezelhetetlenné váltak. Az elnökségi ülések hangfelvételei természetesen elérhetők a honlapunkon. Igaztalan kampány indult a személyem ellen, ilyenkor az az embernek meg kell szólalnia. A MOB ügye jóval fontosabb annál, sem hogy bekapcsolódjak a sárdobálásba, ezért mostanáig nem is hallattam a hangom. A hallgatásom azonban nem volt képes elcsendesíteni az ellenséges kórust. Az önvizsgálatom még tart, nagyon szeretnék választ kapni arra a kérdésre, miért fordult ellenem az elnökség, amely mindent megszavazott. Milyen rosszhiszemű cselekedet róható fel nekem? Nem tudom. Azt persze nem állítom, hogy nem hibáztam. Megválasztásomkor azt ígértem, hogy az ajtóm mindig nyitva áll. De ebben az ügyben senki nem jött be hozzám. Ezért fordulok most a tagsághoz. A lemondás a vádak beismerését jelentette volna, ezért maradtam a helyemen. Ha megkapom a bizalmat, még az eddiginél is barátibb kezet nyújtok felétek. Ha nem, emelt fővel távozom. Néhány dolgot másképp csinálnék, de nincs bennem megbánás.

Dr. Ligeti Erika közjegyző, Kovács Antal jegyzőkönyvhitelesítő jelenlétében számolták meg a szavazásra jogosultakat, az 51 jelenlegi MOB-tagból 40 fő volt jelen, a közgyűlés tehát határozatképes.

Napirendmódosító javaslat érkezett Tóth Lászlótól, a Judószövetség elnökétől: az első napirendi pont, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/12/30/mar-nem-kulcsar-krisztian-a-magyar-olimpiai-bizottsag-elnoke/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Menesztették Ljubomir Vranjest a szlovén kéziválogatott éléről

A szlovén szövetség (RZS) honlapjának beszámolója szerint Franjo Bobinac elnök szerdán telefonon beszélt a szerb …