2023. december 2., szombatMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2023.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Market és a Bayer Construct konzorciuma építheti át a Hungaroring létesítményeit

Hirdetés

A Market és a Bayer Construct konzorciuma építheti át a Hungaroring létesítményeit

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója a júliusi magyarországi F1-es hétvégén jelentette be, jelentős átalakítás vár a következő két évben a versenypályára. Mindez feltétele volt annak, hogy Magyarország rendezői szerződését 2032-ig meghosszabbítsák. 

A szervezet szerdai közleménye szerint éles verseny zajlott a rekonstrukciós munkák kivitelezésére kiírt közbeszerzési eljáráson. 

Húsz fölött volt az érdeklődők száma, négy érvényes ajánlat érkezett, a legjobb ár-értékűt ezek közül a Market Építő Zrt. és a Bayer Construct Zrt. konzorciuma tette, így ők a nyertes ajánlattevők. Velük köti majd meg a Hungaroring Sport Zrt. a kivitelezési szerződést a pálya fejlesztésének második ütemére – természetesen a közbeszerzési törvény szabályai szerint. 

Gyulay Zsolt a pályán megtartott sajtótájékoztatón arról beszélt, örül, hogy a fejlesztés újabb, létfontosságú lépéséről számolhat be, s hogy a szerződés megkötése után a munkaterületet a lehető leghamarabb szeretnék átadni a közbeszerzés nyertesének, mert bár gyönyörű kihívással állunk szemben, azt látni kell, hogy nagyon szűk a nemzetközi szerződésben vállalt határidő. Főleg, hogy a fejlesztési program megvalósítása közben figyelemmel kell lennünk a Formula–1-es futam megrendezésére is minden évben, hiszen az nem szenvedhet csorbát.  

Hirdetés

„A pályán […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/forma1/2023/10/25/hungaroring-rekonstrukcio-a-market-es-a-bayer-construct-konzorciuma-nyert/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább tart Harry Kane átka, 3. ligás csapat ejtette ki a Bayern Münchent

Harminc év találkoztak ismét a felek, akkor az élvonalban a Bayern 6–0-ra kiütötte ellenfelét, és …