2023. június 9., péntekMa Medárd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
2023.06.09. Medárd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A magyarok magukat is meglepték az olaszok kiütésével

Hirdetés

A magyarok magukat is meglepték az olaszok kiütésével

A magyar válogatott – Magyar Távirati Iroda beszámolója szerint – az olaszok ellen egészen elképesztő első két negyedet produkált. Támadásban szinte minden bejött – néha még a szerencse is a csapat mellett volt –, a védekezés pedig Neszmély Boglárka kapus vezérletével majdhogynem hibátlanul működött. Ennek eredményeképpen a nagyszünetig három gólt szerző, 17 éves Hajdú Kata remeklésével 10–2-re vezetett Bíró Attila együttese.

A harmadik negyedben kereken hat percet kellett várni az első gólra, ekkor Rybanska Natasa bombázott egészen messziről a hálóba, az olaszok viszont még létszámfölényben sem tudták Neszmélyt megoldhatatlan feladat elé állítani. Az olaszoknak végül két és fél perccel a befejezés előtt sikerült megtörniük gólcsendjüket, bár Neszmély kis híján kivédte az ötméterest. A magyarok végül ezt a negyedet is megnyerték és könnyedén diadalmaskodtak.

„SOKKAL KEMÉNYEBB ÉS SZOROSABB MECCSRE SZÁMÍTOTTAM

Hirdetés

Megadtuk az alaphangot az első negyedben, ami nagyon jól sikerült, és onnantól nem engedtünk a szorításon – minden dicséret a lányoké, az olasz válogatott teljesítményét pedig nem nekem kell értékelnem. Örülök a fiatalok teljesítményének, Neszmély Boginak, Hajdú Katának, Tiba Pannának, a többiek pedig nagyon jól kiegészítették őket. Fárasztó volt a sorozat, két hét alatt játszottunk hat meccset, előtte egy hét edzőtábor – most azt kértem a lányoktól, hogy az összes energiát mozgósítsák itt, mert egy világversenyen is az utolsó három meccs a legfontosabb, örülök, hogy így a legutolsón is ennyire jól teljesítettek” – értékelt a szövetség közleményében […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/04/22/vizilabda-magyar-valogatott-vilagkupa-szuperdonto-biro-attila/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

David Moyes Manchester helyett Prágában lépett Sir Alex Ferguson örökébe

David Moyes Manchester helyett Prágában lépett Sir Alex Ferguson örökébe

A Fiorentina 33, a West Ham United 47 év után jutott el európai kupasorozat fináléjába, …