2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A magyar válogatott labdarúgó tudomásul vette, hogy lemarad az Európa-bajnokságról

Hirdetés

A magyar válogatott labdarúgó tudomásul vette, hogy lemarad az Európa-bajnokságról

Sallói István korábbi 13-szoros válogatott középpályás a Metropolnak beszélt fia helyzetéről, aki elmondása szerint reálisan látja a helyzetet, és tudomásul vette, hogy vélhetően lemarad a nyári kontinenstornáról. 

Árulkodó tény, hogy bár a fiam az Egyesült Államokban, a Sporting Kansasban bizonyít, Marco Rossi szövetségi kapitány immár hónapok óta nem veszi őt figyelembe a kerethirdetéskor. Ezzel a helyzettel fiam már megbékélt, nem is frusztrált, és hozzá hasonlóan a magam részéről biztos vagyok abban, hogy a németországi kontinensbajnokságra sem utazik. Az Egyesült Államokban a szélről indulva szeret kombinálni. Gólt szerez vagy éppen gólt készít elő, akár a középpályáról indulva. A nemzeti együttesben viszont a középpályán Szoboszlai Dominik és Sallai Roland helye bombabiztos, erről nincs is vita, ékként pedig nyilvánvalóan Varga Barnabás hozza magát

– fogalmazott Sallói István, a ZTE FC sportigazgatója. A sportvezető kitért arra is, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány kritikával illette a szintén Egyesült Államokban futballozó Gazdag Dániel teljesítményét a márciusi felkészülési mérkőzéseken, de minden esetben nehézséget okoz egy több időzónát átutazó játékos számára az átállás. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/04/02/magyar-valogatott-salloi-daniel-sporting-kansas-city-marco-rossi/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Xavi meggondolta magát, mégsem hagyja el a Barcelona kispadját

A 44 éves szakember januárban kijelentette, hogy nyáron távozik a klubtól. Ezt azzal indokolta, hogy a …