2023. január 30., hétfőMa Martina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.01.30. Martina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A magyar válogatott kapitánya aludt a sorsdöntő meccs alatt

Hirdetés

A magyar válogatott kapitánya aludt a sorsdöntő meccs alatt

Mint arról beszámoltunk, a magyar válogatott az előzetes célokat elérte – sőt, talán túl is szárnyalta – azzal, hogy bejutott a negyeddöntőbe a svéd–lengyel közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon. A mieink sorsáról azonban nem a Zöld-foki-szigetek elleni saját meccs, hanem a svéd–portugál találkozó volt hivatott dönteni. Pontosabban az kellett, hogy az előzetesen tartalékosnak ígért házigazda mindenképpen legyűrje az ibériai válogatottat. 

Ez végül két góllal, 32–30-ra sikerült is a svédeknek, így pedig a magyar csapat megőrizte második, továbbjutó helyét a középdöntős II-es csoportban. Mint kiderült, a találkozóról teljesen lemaradt válogatottunk szövetségi kapitánya, aki inkább elment aludni, mint hogy valami olyanon izguljon, amire nincs ráhatása. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2023/01/23/kezilabda-svedorszag-portugalia-magyarorszag-kezilabda-vilagbajnoksag-chema-rodriguez/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A komp nem vár, ki kellett üríteni a vendégszektort Franciaországban – videó!

A komp nem vár, ki kellett üríteni a vendégszektort Franciaországban – videó!

Jó, jó, de ilyen azért már esett meg korábban. Csakhogy ezúttal nem nézőtéri rendbontás miatt, …