2021. május 15., szombatMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.15. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Liverpool tulajdonosa bocsánatot kért a szurkolóktól

Hirdetés

A Liverpool tulajdonosa bocsánatot kért a szurkolóktól

„Elnézést szeretnék kérni a Liverpool FC összes szurkolójától és támogatójától az elmúlt 48 órában történtekért. Egyértelmű, hogy ez a projekt a drukkerek nélkül, nélkületek nem valósulhatott meg, eljutottak hozzánk az egyértelmű üzenetek.

Elnézést kérek Jürgen Klopp vezetőedzőtől, a játékosoktól és mindenkitől, aki kőkeményen dolgozik azért, hogy az egyesületünkre méltán lehessenek büszkék a rajongóink. 

Nekik semmi közük a történtekhez, a felelősség csakis engem terhel, őket zavarta meg legjobban a kialakult helyzet, ez bánt leginkább.

Hirdetés

Amikor több mint 10 évvel ezelőtt belevágtunk a közös projektbe, ugyanaz volt az álmunk, mint nektek, és azóta is azon dolgozunk, hogy folyamatosan fejlődjünk és növekedjünk. Most újra el kell nyernünk a bizalmatokat; ígérem, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy ez megtörténjen. Tudnotok kell, hogy mindent, amit teszünk, a klub érdekeit szolgálja, számunkra a Liverpool a legfontosabb, most azonban joggal érzitek úgy, hogy cserben hagytalak titeket.

MÉG EGYSZER: NAGYON […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/04/21/angol-bajnoksag-premier-league-szuperliga-liverpool-bocsanatkeres-tulajdonos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Módosul az F1-es versenynaptár, nincs Török Nagydíj

Módosul az F1-es versenynaptár, nincs Török Nagydíj

A Kanadai Nagydíj helyére beugró Törökország mégsem tudja megrendezni a Formula–1-es világbajnoki futamot júniusban, így …