2020. augusztus 13., csütörtökMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A járvány kezdete óta először engednek be szurkolókat focimeccsre az Egyesült Királyságban

A járvány kezdete óta először engednek be szurkolókat focimeccsre az Egyesült Királyságban

A koronavírus-járvány kirobbanása óta először láthatnak nézők élőben focimeccset az Egyesült Királyságban: az Ír Kupa belfasti döntőjét ötszáz szerencsés szurkoló ordibálhatja végig pénteken a Windsor Parkban. Az északír futballszövetség azért engedheti be a drukkereket, mert a lazítások lehetőséget adtak arra, hogy kültéri sporteseményeken limitált számban részt vehessenek emberek. A döntőt játszó Ballymena United és a Glentoran szurkolói is 250-250 belépőt kaptak az amúgy 18500 fős stadionba – írja a The Guardian.

A meccsre persze sokkal többen lennének kíváncsiak, a jegyeket azonban a Glentoran a játékosok családja, az élethossz-bérletek tulajdonosai és az elnökség tagjai között osztják ki, a Ballymena pedig kisorsolja őket a bérletes szurkolók között.

A szövetség bejelentette, hogy a személyzet a belépés előtt megméri minden látogató testhőmérsékletét, és a játékosokat is tesztelik koronavírusra.

Jelenleg az egész ország abban reménykedik, hogy legalább a következő futballszezon nézők előtt kezdődhet meg. Bár az angol Premier League szeptember 12-én indul, Nigel Huddleston sportállamtitkár október 1-jét lőtte be reményteli dátumnak arra, amikor valamilyen formában látogathatók lesznek a focimeccsek.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200729_koronavirus_eszakirorszag_foci_kupa_egyesultkiralysag#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Elé hajtott egy kisbusz, súlyosan megsérült Fetter Erik kerékpáros

Elé hajtott egy kisbusz, súlyosan megsérült Fetter Erik kerékpáros

Edzés közben balesetet szenvedett Fetter Erik, a Kometa-Xstra országúti kerékpárosa, súlyos sérülései miatt pedig véget …