2023. február 8., szerdaMa Aranka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.02.08. Aranka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A japán sajtó szerint a továbbjutás fantasy, és Tolkien tollára kívánkozik

Hirdetés

A japán sajtó szerint a továbbjutás fantasy, és Tolkien tollára kívánkozik

Doan, a szupercsere szerint Japán sikere nem a csoda kategóriája

Ez a The Asahi Simbun főcíme, és a későbbiekben ki is fejti a legnagyobb példányszámú japán újság angol nyelvű változata a fenti gondolatot. 

Hirdetés

Japán meseszerű továbbjutása a legjobb tizenhat közé, a katari vb kieséses szakaszába mindenkit meglepett a világon, kivéve Ricu Doant, a szupercserét. Doant Kubo helyére küldte be a második félidőben Hadzsime Morijaszu szövetségi kapitány. A Freiburg 24 éves játékosa alig három perc elteltével ballábas lövéssel bevette Unai Simón kapuját, ezzel kiegyenlített, és megadta az alapot a győztes gólhoz. Amelyben szintén részt vállalt, hiszen a második gól előtt ő lőtte keresztbe a labdát a spanyol kapu előtt, amit Kaoru Mitoma, a Brighton játékosa még éppen elcsípett az alapvonalon (vagy egyesek szerint már azon túl, de mindegy is, mert a VAR bent látta a labdát), visszakanalazta, és Ao Tanaka, a Fortuna Düsseldorf csatára közelről begyötörte a hálóba. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/12/02/a-japan-sajto-szerint-a-tovabbjutas-fantasy-es-tolkien-tollara-kivankozik-sajtovelemenyek-optimizmus-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szoboszlaiék volt edzője lett a belgák új szövetségi kapitánya

Szoboszlaiék volt edzője lett a belgák új szövetségi kapitánya

A Belga Labdarúgó-szövetség számolt be hivatalosan a hírről, miszerint Domenico Tedescót nevezték ki a válogatott …