2021. február 25., csütörtökMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A japán cégek sem akarják az olimpiát

Hirdetés

A japán cégek sem akarják az olimpiát

Egyre több a kérdés a tokiói nyári olimpia megrendezése kapcsán, a Reuters hírügynökség által közzétett friss kutatás pedig tovább erősíti a kételyeket. A Tokyo Shoko Research felmérése alapján a japán cégek nagyobb része ismét elhalasztaná vagy törölné a nyári olimpiát.

Japán miniszterelnöke, Szuga Josihide ugyan arról biztosított mindenkit, hogy az ország megbirkózik a járvánnyal, és készen fog állni júliusban az ötkarikás játékok megrendezésére. A Tokyo Shoko Research február első hetében online felmérést készített, melyben arról kérdezte a nagyobb cégeket – szám szerint 11 ezret –, hogy egyetértenek-e az olimpia rendezésével.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/02/15/a-japan-cegek-sem-akarjak-az-olimpiat/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Barátkozzunk meg a gondolattal: magyar–lengyel Szoboszlai nélkül

Barátkozzunk meg a gondolattal: magyar–lengyel Szoboszlai nélkül

Esterházy Mátyás, Szoboszlai menedzsere szerda este az M1 aktuális csatornán elárulta, a januártól a német Bundesligában …