2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / A hosszabbításban egyenlített a Szolnok Gyirmóton

A hosszabbításban egyenlített a Szolnok Gyirmóton


LABDARÚGÓ NB II
7. FORDULÓ

GYIRMÓT FC GYŐR–SZOLNOKI MÁV 1–1 (0–0)
Győr-Gyirmót,
Alcufer Stadion, 450 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Bognár László, Sinkovicz Dániel)
Gyirmót FC Győr: Rusák – Major, Hudák, Németh B., Széles I. – Nagy P., Lázár, Vogyicska – Herjeczki (Szatmári, 64.), Varga B. (Simon András, 72.), Heffler. Vezetőedző: Csertői Aurél
Szolnoki MÁV: Molnár – Horgosi, Kovács O., Kónya, Tamás L. – Tajti, Szabó B. (Rokszin, a szünetben), Tisza, Bárdos – Csirmaz (Tóth B., 70.), Novák. Vezetőedző: Csábi József
Gólszerző: Németh B. (47.), ill. Tisza (94.)

ÖSSZEFOGLALÓ

Érezni lehetett mindkét csapaton, hogy nagy téttel járó meccset játszik, hiszen szolnoki győzelem esetén a vendégek a tabella élére ugrottak volna, a gyirmótiak pedig megelőzhették volna a kékeket a tabellán. A tét nem tett viszont jót a meccsnek, mert mindkét csapat idegesen, sok hibával játszott. A gyirmóti védelem a mérkőzés elején többször is labdát veszített már a saját térfelén, a szolnokiak azonban a hibákból nem tudtak igazi helyzetet kialakítani. Az első félidőből jobbára csak a sárga lapos figyelmeztetéseket lehet emlékezni, helyzetre pedig csak egyetlen egyre, Herjeczki lövésére.

A második félidőben szöglet után jutott előnyhöz a Gyirmót, Németh Bence helyzetfelismerése ért gólt. Percekkel később Nagy P. növelhette volna a hazaiak előnyét, ám a lövése pontatlan volt. Simon helyzete ugyancsak kimaradt, és Szatmári lövését is megúszták a szolnokiak. Aztán, ahelyett a Gyirmót végleg eldöntötte volna a meccset, a hosszabbítás utolsó percében egyenlíteni tudtak a vendégek. Tisza Kálmán fejes gólja ugyanúgy egy szöglet utáni fejes volt, mint Némethé.

Nem túl jó mérkőzésen döntetlen született, aminek – mint általában a döntetleneknek– egyik fél sem tud maradéktalanul örülni. 1–1

 

46. perc: Elkezdődik a második félidő 

46. perc: Cseréltek a vendégek: Szabó B. helyére Rokszán Ádám állt be a szünetben. 

45+1. perc: Vége az első félidőnek. 

44. perc: Biztosan nem így gyakorolták a szolnokiak ezt a szabadrúgás-variációt: a gyirmótiak sorfala elé állított saját kétfős sorfaluk blokkolja Kovács O. 25-ről leadott lövését. 

36. perc: Tamás L. száll bele csúnyán Herjeczkibe, ez is sárgát ér.

30. perc: Szabó B. kap sárgát, a félpálya környékén találta el Varga arcát. 

27. perc: Széles kap bele ellenfele arcába, a játékvezető azonban előnyszabályt alkalmaz. Az akciót Novák zárja le egy nem túl pontos lövéssel. Széles pedig megkapja utólag a sárga lapot. 

25. perc: Egészségügyi szünetet rendel el a játékvezető. 

21. perc: Szolnoki szöglet után villámgyors gyirmóti kontra indul. Heffler iramodik meg a labdával a saját térfeléről, jól látja meg a jobb oldalon felfutó Herjeczkit, azonban a passza lehetne pontosabb is. Herjeczki így is meg tudja játszani a labdát, a tizenhatoson belül egy visszacsel után ballal lő a kapura 12 méterről, Molnár védi a próbálkozást.  

16. perc: A gyirmóti védelem nem először hibázik. Egy ilyen hiba után jut lövéshez Bárdos, de 20 méterről alaposan kapu fölé durrant. 

6. perc: Kónya két percen belül másodszor szabálytalan, Szilágyi szerint kiérdemelte a sárga lapot. 

2. perc: Bizonytalankodik a gyirmóti védelem. Rusákot hozzák nehéz helyzetbe a társai, így szögletet lőhet a Szolnok. A sarokrúgás után sikerül felszabadítani. 

1. perc: A sárgában játszó Gyirmót kezdi a meccset. A szolnokiak kékben szerepelnek a mai bajnokin.

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Lássuk, milyen eredménnyel zárul az összecsapás, amelyen a negyedik helyezett fogadja a másodikat. A Gyirmót győzelme esetén megelőzheti ellenfelét.

 

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-gyirmot-fc-gyor-szolnoki-mav-elo-2780751

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Elhalasztják a Ferencváros Metz elleni BL-meccsét koronavírus fertőzések miatt

Elhalasztják a Ferencváros Metz elleni BL-meccsét koronavírus fertőzések miatt

A magyar csapatot sújtó koronavírusos megbetegedések miatt elhalasztották a Ferencváros és a francia Metz HB …