2021. április 21., szerdaMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Hertha kirúgta Petry Zsoltot a nyilatkozata miatt

Hirdetés

A Hertha kirúgta Petry Zsoltot a nyilatkozata miatt

A berlini klub nem sportszakmai okok miatt döntött így, olvasható a fővárosiak közleményében

Mint ismert, Petry interjút adott a Magyar Nemzetnek, melyben többek között arról is beszélt, hogy nem mindenben ért egyet Gulácsi Péter posztjával, amelyben a magyar válogatott kapusa kiállt a szivárványcsaládok mellett.

A klub azt írja, hogy a Hertha elkötelezett az olyan értékek mellett, mint a sokszínűség és a tolerancia, ezek pedig nem voltak megtalálhatók Petry nyilatkozatában, amelyet nyilvánosan, a Hertha alkalmazottjaként tett.

Hirdetés

Petry Zsolt munkáját mindig is nagyra értékelték a Herthánál töltött évei alatt. Nyitott, toleráns, segítőkész ember. Soha nem viselkedett homofób vagy idegengyűlölő módon

– fogalmazott Carsten Schmidt vezérigazgató, aki hozzátette, hogy bár Petry pontosítást kért a Magyar Nemzetnél a nyilazkotata miatt, az így sem összeegyeztethető a Hertha értékeivel. 

Ezúton szeretnénk köszönentet mondani Petry Zsoltnak az elvégzett munkáért és minden jót kívánunk neki a jövőben

– tette hozzá az igazgatóság elnöke. 

A Petry Zsolttal közölt interjú hétfőn reggel jelent meg a Magyar Nemzet honlapján Dárdai magyar segítője nem ért mindenben egyet Gulácsi véleményével címmel. Az url-címben Dárdai Magyar segítője nem ért egyet Gulácsi liberális véleményével szerepel.

Az egyik legkomolyabb problémának azt tartom, hogy jelentősen csökkent a véleménynyilvánítás színvonala. Mi, a nemzeti oldal képviselői elvárjuk a másik oldaltól, hogy meghallgassa a mi álláspontunkat. Gulácsi Péternek a szivárványcsaládokról alkotott liberális véleményével a magyar társadalom többsége nem ért egyet. Ezért sokan elkezdték őt kritizálni, pedig a véleménynyilvánítás morálisan nem támadható. Péter ugyanis nem tett mást, mint […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/04/06/a-hertha-kirugta-petry-zsoltot-a-nyilatkozata-miatt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vérét adta a győzelemért Elek Bence; széthullóban a Szuperliga

  Szó szerint vérét adta a Siófok győzelméért a labdarúgó NB II legutóbbi játéknapján Elek …