2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A ha ezúttal sem játszott, az utolsó két perc viszont főszerephez jutott

Hirdetés

A ha ezúttal sem játszott, az utolsó két perc viszont főszerephez jutott

A nyolc sportágat (atlétika, cheerleading, ultimate frizbi, sakk, tenisz, kosárlabda, futsal, vízilabda) és mintegy ezer sportolót felvonultató, péntektől hétfőig tartó MEFOB FESZT-en félidőben több bajnokot hirdettek. Talán mind közül a legdrámaibb módon a debreceni futsalosok gyűjtötték be az aranyérmet. Miután a döntőt szombaton délután az központi helyszínnek is beillő egyetemi sportcsarnokban, a cheerleading-bajnokság szünetében rendezték, ki lehetett tennie a telt ház táblát.

A döntőben a pécsiek korán vezetést szereztek, majd fegyelmezett védekezésükre alapozva visszazártak saját térfelükre. A debreceniek óriási mezőnyfölényben játszottak, de csak kapufáig jutottak, míg az ellenfél néhány veszélyesnek indult kontrája a rossz befejezés miatt mondott csődöt.

A második felvonásban maradt a debreceni irányítás, de akkor pár a pécsiek is vállalkoztak támadásszövésre. Ennek eredményeként jöttek is a helyzetek: debreceni kapusbravúrok és a kapufa is kellett ahhoz, hogy ne duplázódjon meg a különbség. Az utolsó tíz percre fordulva ismét beszorult azonban a pécsi együttes, mintha fogyott volna a levegő, sűrűbben érkeztek volna a cserék. A kapusbravúrok ott is főszerephez jutottak, de másfél perccel a vége előtt már semmi nem segített nekik: az akkor már vészkapussal támadó debreceniek kiegyenlítettek. A hazaiak lendülete az utolsó percre is kitartott, így a debreceni kapufát két újabb gól követte, a harmadik már üres kapus találat volt a lefújás pillanatában, és egy felszabadításnak szánt rúgásból született.

Hirdetés

<img id="kep_szerkfoto_image_48685464" src="https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/4868/48685/486854/48685464_fdcc0dbd2471df5b3b762ddd3f5e3a23_wm.jpg" loading="lazy" alt="IMG […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/04/30/mefob-feszt-debrecen-futsal-vizilabda-barath-peter-mefs/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vihar miatt csúszott a Ferencváros Bajnokok Ligája mérkőzése

Vihar miatt csúszott a Ferencváros Bajnokok Ligája mérkőzése

A szerb fővárosban az első két találkozót, a Barceloneta–Jug Dubrovnik (11–9) és a Novi Beograd–Olympiakosz …