2022. december 7., szerdaMa Ambrus napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
2022.12.07. Ambrus Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A győztes mindent visz, Katarban ez még a sörre is igaz

Hirdetés

A győztes mindent visz, Katarban ez még a sörre is igaz

A sör és a foci általában elválaszthatatlanok, de a 2022-es tornán ez az íratlan szabály megszűnt, miután a házigazda ország két nappal a vb kezdete előtt gyakorlatilag betiltotta az alkoholfogyasztást a stadionokban és az utcákon.

A világ második legkelendőbb sörmárkája 2021-ben 75 millió eurós szerződést kötött Katarral, de végül a gyártó nem tudja értékesíteni a termékét a legtöbb szurkoló legnagyobb bánatára. Az alkoholfogyasztás csak a szurkolói zónákon belül, korlátozott területeken megengedett. Minden szurkoló maximum négy korsó sört vásárolhat, darabját körülbelül 15 euróért – emlékeztet a lap.

A Budweiser nyakán tehát rengeteg sör maradt, amit jelen állás szerint a győztes válogatott tagjai között osztanak szét. „Új nap. Új bejegyzés. A győztes ország kapja a megmaradt sört. Ki lesz a szerencsés?” – tette fel a kérdést a Budweiser.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/11/21/vilagbajnoksag-katar-2022-sor-budweiser-vb-futball/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Jó hírek érkeztek Peléről, de továbbra is kórházban van

Jó hírek érkeztek Peléről, de továbbra is kórházban van

A futballtörténelem egyetlen háromszoros világbajnokáról a Sao Pauló-i Albert Einstein Kórház kedden adott újabb tájékoztatást, jelezve, …