2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Győr hatgólos hátrányból fordított a Bajnokok Ligájában

Hirdetés

A Győr hatgólos hátrányból fordított a Bajnokok Ligájában

A győriek keretéből Veronica Kristiansen és Silje Solberg, a hazaiaktól pedig Althea Reinhardt, Mie Höjlund és Mia Rej hiányzott.

Sokkal pontosabb, összeszedettebb játékkal kezdtek a dánok és 5–1-re elléptek, ezért Ambros Martín győri vezetőedző már a hetedik percben időt kért. Ezt követően Ana Gros góljaival felzárkózott az ötszörös BL-győztes ETO, de a 18. percben először volt öt találat az Odense előnye. Ulrik Kirkely dán vezetőedző – aki nyártól a győriek szakvezetője lesz – 12–7-es állásnál időt kért, ebből pedig következő csapata profitált.

Az Odense egy időre megtorpant, sorozatban három gólt kapott, a hajrája viszont jobban sikerült, így az első harminc percet követően 17–12-es előnyben állt.

Hirdetés

A második felvonásban hét perc alatt csinált egy 5–1-es sorozatot a Győr, amelynek mind az öt gólját Ana Gros lőtte. Ettől lendületbe került csapata, amely az ötvenedik percben egyenlített (24–24). A dánok továbbra is komoly tempót diktáltak, így a hajrában is rendkívül látványos, színvonalas volt a játék, de ettől az iramtól némileg elfáradtak. Az 56. percben 1–0 után újra vezetett a vendégcsapat, amely egy 5–0-s szériával eldöntötte a meccset és két találattal győzött.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2023/04/29/kezilabda-noi-bajnokok-ligaja-gyori-audi-eto-kb-odense-hb/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kikapott az FTC, csak az alsóházban játszhat tovább a férfi póló BL-ben

Kikapott az FTC, csak az alsóházban játszhat tovább a férfi póló BL-ben

A torna első játéknapját kellemetlen közjáték zavarta meg: az időjárás tréfálta meg a szervezőket, a …