2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A Győr bejelentette: Per Johansson marad a vezetőedző

Hirdetés

A Győr bejelentette: Per Johansson marad a vezetőedző

“Nagyon korrekt megbeszéléseket folytattunk Per Johanssonnal a kezdetektől fogva. Megállapodtunk márciusban, hogy bármilyen, a következő szezonról szóló tárgyalást csak egy sikeres FINAL4 kvalifikációt követően kezdünk el. A Vipers elleni továbbjutás és az FTC elleni hazai győzelmet követően értékeltük a csapat helyzetét, és az utat, amit március vége óta megtettek a lányok Per vezetésével. Alapos és részletes megbeszéléseken vagyunk túl, és aláírtunk egy 1+1 éves szerződést. Per számára egyértelmű célokat határoztunk meg az idei évadban, és ugyanígy jártunk el az új kontraktus esetében is.  Örülök, hogy folytatódik közös utunk. A legfontosabb most már a felkészülés és a sikeres szereplés az EHF FINAL4-ban Budapesten, ahol egyetlen magyar csapatként mindent meg fogunk tenni a győzelemért, ami nem csak a klubunk, hanem a magyar sport érdeke is”– nyilatkozta Endrődi Péter ügyvezető.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2024/05/25/gyori-audi-eto-kc-vezetedzo-per-johansson/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lewandowskiék a kiesés szélére kerültek, Ausztria kiütéssel győzött

A továbbjutás reményének életbentartása, ez volt mindkét csapat célja a ma délutáni mérkőzésen az Európa-bajnokság …