2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Sport / A fiatal versenyzőt Alonso utódjának szánták, helyette másik csapathoz igazolhat

Hirdetés

A fiatal versenyzőt Alonso utódjának szánták, helyette másik csapathoz igazolhat

Már az igen meglepő esemény volt, mikor kiderült, hogy Fernando Alonso félrevezette csapatát, és vezetői háta mögött állapodott meg az Aston Martinnal, miközben jelenlegi csapatfőnöke irányába azt kommunikálta, hogy minden rendben, és hamarosan aláírhatják a szerződéshosszabbítást.

Ha ennyi nem lenne elég, nem sokkal később az Alpine bejelentette, hogy megvan Alonso utódja, és a spanyol versenyző helyére a csapat tartalékpilótája, Oscar Piastri érkezik a következő szezontól. Igen ám, de a hivatalos bejelentés után nem sokkal Piastri a közösségi felületein közzé tette, hogy az ég világon semmit nem írt alá az Alpinennal, és jövőre nem náluk fog versenyezni. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/forma1/2022/08/05/a-fiatal-versenyzot-alonso-utodjanak-szantak-helyette-masik-csapathoz-igazolhat/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Óriási bajban a Barca, továbbra sem tudta regisztrálni Lewandowskiékat

Óriási bajban a Barca, továbbra sem tudta regisztrálni Lewandowskiékat

A 2022/23-as idény első fordulójában a katalánok szombat este a Rayo Vallecanót fogadják, a jelenlegi …